Revolucionarno iskustvo igranja - Upoznaj PlayStation Portal Remote Player i Pulse Audio tehnologiju!

Revolucionarno iskustvo igranja - Upoznaj PlayStation Portal Remote Player i Pulse Audio tehnologiju!
11. septembar 2023. 4484 pregleda

Revolucionarno iskustvo igranja - Upoznaj PlayStation Portal Remote Player i Pulse Audio tehnologiju!

PlayStation, kao jedan od vodećih igrača u svetu gejminga, nastavlja da se razvija i unapređuje kako bi igračima pružio najbolje moguće iskustvo. Od trenutka kada je PlayStation 5 (PS5) lansiran, svet je svedočio impresivnim tehnološkim inovacijama koje su unapredile gejming iskustvo. Sa DualSense bežičnim kontrolerom koji donosi neverovatan osećaj imerzije zahvaljujući taktičkom feedbacku i adaptivnim okidačima, PlayStation je postavio nove standarde u industriji.

Međutim, PlayStation tim nije stao na tome. U maju ove godine, najavili su niz novih proizvoda koji će dodatno obogatiti svet PlayStation gejminga. Sada, želimo da ti ponudimo više detalja o ovim inovacijama koje su postale sve bliže lansiranju.

PlayStation Portal Remote Player, koji će biti dostupan od 15. novembra 2023. godine, predstavlja potpuno novo iskustvo. Ovaj uređaj omogućava ti da praktično nosiš svoj PS5 gde god da ideš. Sa osmoinčnim LCD ekranom, sposobnim za prikaz visoke rezolucije od 1080p pri 60 sličica u sekundi, očekuj ne samo vizuelnu lepotu već i realistično igranje. PlayStation Portal Remote Player dolazi sa ključnim karakteristikama DualSense kontrolera, uključujući adaptivne okidače i taktički feedback, što znači da ćeš imati potpuni doživljaj čak i kada ne budeš ispred TV-a. Ovaj uređaj je idealan za one trenutke kada želiš da igraš PS5 igre u drugoj sobi ili moraš da deliš televizor sa drugima u kući. Povezuje se bežično sa PS5 putem Wi-Fi veze, omogućavajući ti brzu tranziciju između konzole i PlayStation Portala. Takođe, ima 3,5mm audio izlaz za slušalice za dodatnu fleksibilnost.

PlayStation Portal Remote Player

Ali inovacije ne završavaju tu. Pulse Elite i Pulse Explore slušalice donose nove audio mogućnosti u svet igranja. Pulse Elite su bežične slušalice koje dolaze sa retraktabilnim boom mikrofonom i AI poboljšanim sistemom za otklanjanje pozadinske buke. Ove slušalice koriste planarno-magnetske drajvere za pravi audiophilički doživljaj zvuka, što je inače rezervisano za profesionalne inženjere zvuka. Pulse Explore su bežične slušalice koje nude slične prednosti, ali su kompaktnije i idealne za slušanje na putovanjima.

Pulse Elite i Pulse Explore slušalice

Ove inovacije nisu samo o uređajima, već i o tehnologiji koja ih povezuje. PlayStation Link tehnologija omogućava Pulse Elite i Pulse Explore slušalicama da se povežu direktno sa PlayStation Portal Remote Player uređajem, pružajući nisku latenciju i beskompromisni zvuk. Za one koji već imaju PS5, USB adapter koji dolazi sa Pulse Elite i Pulse Explore slušalicama omogućava potpunu integraciju sa PlayStation Link tehnologijom i na konzoli. Ovaj adapter takođe može biti korišćen na PC-ju i Mac-u za isti nivo zvuka i latencije.

Dodatno, Pulse Elite i Pulse Explore slušalice omogućavaju istovremeno povezivanje sa više uređaja. Na primer, možeš slušati muziku sa svog mobilnog telefona dok igraš na PS5, a to sve ide putem istih slušalica. Pulse Explore čak dolazi sa AI poboljšanom tehnologijom za otklanjanje pozadinske buke, što će ti omogućiti kristalno čistu komunikaciju tokom igranja.

Ove inovacije su rezultat posvećenosti PlayStation tima da unapredi tvoje iskustvo igranja. Nove tehnologije, kao što su PlayStation Portal Remote Player, Pulse Elite i Pulse Explore slušalice, čine gejming iskustvo još boljim i impresivnijim nego ikada pre. Sa nestrpljenjem očekujemo lansiranje ovih proizvoda i nadamo se da ćeš i ti uživati u njima!

 

Prati naš blog za sve dodatne informacije!

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.