Sony Project Q – Nešto novo od Sony PlayStation!

Sony Project Q – Nešto novo od Sony PlayStation!
27. maj 2023. 306 pregleda

Sony Project Q – Nešto novo od Sony PlayStation!

Kao što smo mogli i da očekujemo, na prezentaciji koja se nedavno održala, Sony je najavio novu ručnu konzolu koja nosi naziv Project Q i služiće za igranje PS5 igara, tačnije za njihovo strimovanje preko WiFi mreže i Remote Play usluge.

Project Q će imati LCD ekran od 8 inča sa rezolucijom od 1080p i brzinom osvežavanja od 60 Hz, a biće priključen na DualSense kontroler sa svim tasterima i funkcijama koje posedule DualSense. Jedino što Project Q neće imati je tačped, ali će on verovatno biti integrisan u ekran, koji je osetljiv na dodir. Takođe, Sony je rekao da će moći da strimuje samo igre koje već imamo na PlayStation 5 konzoli. S tim rečeno, izgleda da još nije planirano lokalno ili cloud igranje, ali verujemo da će to brzo da se promeni kada sam uređaj vidi svetlost dana. Za sada nemamo nikakve informacije o ceni ove konzole, ali znamo da izlazi ove godine!

Sony bežične slušalice

Pored toga, Sony nam je na prezentaciji prikazao i bežične slušalice. U pitanju je nova bežična tehnologija koju je Sony razvio, a ona pruža zvuk bez ikakvih gubitaka i malu latenciju preko Bluetooth veze. Za sada nismo dobili više informacija o tome kada slušalice izlaze, niti koja je njihova cena.

Prati naš blog za sve dodatne informacije!

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.