GAME CENTAR & Glovo - Tvoja brza karta za gaming svemir!

Uštedite vreme i uživaj u Igrama!

Game Centar, tvoj pouzdan partner u svetu video igara, sada nudi još jednu fantastičnu uslugu za sve gejmere u Novom Sadu i Beogradu. U saradnji sa Glovo servisom, uživaj u ekskluzivnoj opciji ultra-brze dostave tvojih omiljenih gaming proizvoda direktno na tvoja vrata. Bilo da su u pitanju najnovije igre, vrhunska gaming oprema, ili bilo koji drugi proizvod iz našeg bogatog asortimana, obećavamo da će tvoja porudžbina stići brzo i sigurno.

Evo kako to funkcioniše poručivanje preko Glovo servisa:

  • Izbor proizvoda: Zaviri u naš obimni asortiman - bilo da su u pitanju najnovije igre, napredna gaming oprema, USB memorije, slušalice, tastature, miševi, atraktivne figure, stylish šolje, praktični rančevi, ili nešto sasvim drugo.
  • Poručivanje preko Glovo Aplikacije: izaberi i poruči svoje proizvode lako i brzo preko Glovo aplikacije. Proces je intuitivan i dizajniran da uštedi vreme.
  • Garantovano brza dostava: porudžbina stiže na tvoja vrata za neverovatnih 15-20 minuta. Za sve porudžbine na teritoriji Novog Sada i Beograda, obećavamo isporuku istog dana do 20h.
  • Sigurnost i transparentnost: Pri svakoj dostavi dobijaš fiskalni račun, a naš tim će se pobrinuti da tvoja roba bude bezbedno upakovana, garantujući transparentnost i sigurnost kupovine.

Detaljnije o GAME CENTAR prodavnicama:

GAME CENTAR je lanac prodavnica specijalizovan za video igre, igračke konzole, PC računare i prateću opremu za gejmere. Nudimo širok izbor proizvoda povezanih sa e-sports industrijom, uključujući gaming tastature, slušalice, miševe, podloge i ostalu opremu. Naše prodavnice nude najveći izbor popularnih video igara i prateće opreme od najjačih brendova poput Sony PlayStation 5, PS4, Microsoft XBOX, Nintendo Switch. Pored toga, naš asortiman uključuje i gaming tematiku: akcione figure, Funko POP!, priveske, kape, šolje, torbe, rančeve i mnogo više.

Lokacije i radno vreme:

  • Beograd, Žička 20 (Crveni krst - Vračar): Ponedeljak-subota 09h-21h, Nedelja 10h-18h, Tel: 069/616 828
  • Novi Beograd, Tošin bunar 181: Ponedeljak-subota 09h-21h, Nedelja 10h-18h, Tel: 069/744 190
  • Novi Sad, Danila Kiša 14: Ponedeljak-subota 08h-21h, Nedelja - neradni dan, Tel: 069/616 888

Zašto čekati? Neka zabava počne odmah!

Samo nekoliko klikova te deli od toga da započneš svoju sledeću gaming avanturu. Izaberite Game Centar i Glovo za brzu, sigurnu i jednostavnu dostavu tvojih omiljenih gaming proizvoda direktno do tvojih vrata. Bilo da si iskusan gejmer ili tek počinješ, nudimo sve što ti je potrebno za nezaboravno gaming iskustvo.

Uživaj u komforu svog doma dok mi brinemo o tome da tvoja porudžbina stigne brzo i sigurno!