Miševi

Miš za kompjuter, top cena - bežični gaming miševi

Otkrijte vrhunske gaming miševe u GAME CENTAR radnjama! Preciznost, brz odziv, RGB osvetljenje - idealno za svakog gejmera. Nudimo širok asortiman po povoljnim cenama!

rezultati 1-20 od 334

 1. Miš Genius DX-110 PS/2 Optical Black
  Rejting:
  100%
  Miš Genius DX-110 PS/2 Optical Black
  Cena: 699 RSD

  PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

 2. Podloga A4 Tech B-081S Bloody Gaming
  Rejting:
  100%
  Podloga A4 Tech B-081S Bloody Gaming
  Cena: 799 RSD

  PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

Page
po strani

Miš za računar - bežični i žični, odlična cena

U GAME CENTAR radnjama i na sajtu, pronaći ćete bogat izbor miševa koji su dizajnirani da zadovolje različite potrebe i preferencije korisnika. Od preciznih gaming miševa do ergonomskih modela za poslovnu ili svakodnevnu upotrebu, naš asortiman obuhvata proizvode vodećih brendova poput ASUS, Logitech, Razer, SteelSeries, Redragon i mnogih drugih. Ovi miševi su razvijeni sa najsavremenijom tehnologijom kako bi pružili neuporedivu tačnost, udobnost i dugotrajnost.

Različiti tipovi kompjuterskih miševa

Miševi dolaze u različitim oblicima i veličinama, svaki sa specifičnim karakteristikama koje odgovaraju različitim stilovima korišćenja. Bežični miševi nude slobodu i fleksibilnost bez kablova, dok žični miševi pružaju stabilnost i brz odziv, što je posebno važno za gaming. Ergonomski miševi su dizajnirani da minimiziraju napetost i umor tokom dugotrajne upotrebe, a miševi sa prilagodljivim DPI postavkama omogućavaju korisnicima da precizno podešavaju brzinu kursora.

Bežični miševi

Bežični miševi predstavljaju savršen spoj tehnologije i udobnosti, idealni za sve od kancelarijskog rada do intenzivnog gejminga. Bez ograničenja koje donosi kabl, ovi miševi ti omogućavaju slobodu kretanja i čist radni prostor. Sa naprednom tehnologijom senzora, bežični miševi obezbeđuju precizno praćenje i brzi odziv, što ih čini odličnim izborom za profesionalce i gejmere.

S obzirom na raznovrsnost modela, bežični miševi dolaze sa različitim funkcijama prilagođenim specifičnim potrebama korisnika. Neki modeli su opremljeni ergonomskim dizajnom za smanjenje napetosti u ruci tokom dugotrajnog korišćenja, dok drugi imaju prilagodljive DPI postavke za visoku preciznost, što je posebno bitno za gejming. Takođe, mnogi bežični miševi imaju dugotrajne baterije ili opcije za punjenje, što znači manje brige oko zamene baterija.

Najnoviji modeli bežičnih miševa koriste Bluetooth ili posebne bežične tehnologije za povezivanje sa uređajima, što osigurava stabilnu konekciju bez kašnjenja, čak i u živahnom okruženju sa mnogo bežičnih signala. Osim toga, mnogi modeli su opremljeni dodatnim tasterima i funkcijama koje možeš prilagoditi prema svojim potrebama, što dodatno poboljšava produktivnost i gejming iskustvo.

U ponudi imamo širok asortiman bežičnih miševa, od osnovnih modela za svakodnevnu upotrebu do naprednih gejming miševa. Bez obzira na tvoje potrebe, sigurni smo da ćeš kod nas pronaći savršen bežični miš koji će unaprediti tvoj radni ili gejming prostor.

Važnost kvalitetnog miša za Gaming

Za gejmere, izbor miša može bitno uticati na igračko iskustvo. Gaming miševi su opremljeni visokokvalitetnim senzorima za tačno praćenje, programabilnim dugmićima za prilagođene komande i često imaju RGB osvetljenje koje doprinosi estetici igračkog okruženja. Ovi miševi su napravljeni da izdrže intenzivno korišćenje i pružaju prednost u brzim i konkurentnim igračkim situacijama.

Važnost kvalitetnog miša za Gaming se zapravo ne može dovoljno naglasiti. Za ozbiljne gejmere, miš nije samo periferni uređaj, već ključan alat koji može odrediti ishod igre. Gaming miševi su dizajnirani da zadovolje specifične potrebe igrača, nudeći kombinaciju preciznosti, brzine i prilagodljivosti koja je neophodna za konkurentno igranje.

Ovi miševi su opremljeni visokokvalitetnim senzorima koji obezbeđuju izuzetno precizno praćenje, što je ključno za igre koje zahtevaju brze i tačne pokrete. Napredni optički i laserski senzori omogućavaju igračima da izvedu munjevite reakcije sa minimalnim kašnjenjem. Ovo može biti presudno u brzim igrama kao što su FPS (First-Person Shooter) i MOBA (Multiplayer Online Battle Arena).

Pored toga, gaming miševi često dolaze sa programabilnim dugmićima, što igračima omogućava da prilagode svoj miš specifičnim komandama ili makroima. Ova personalizacija može značajno povećati efikasnost igrača, omogućavajući im da brzo reaguju u ključnim trenucima igre bez potrebe za prebacivanjem ruku na tastaturu.

Još jedan važan aspekt gaming miševa je njihova ergonomska dizajn. Dizajnirani da smanje umor ruke tokom dugotrajnih sesija igranja, ovi miševi su često oblikovani tako da pružaju maksimalnu udobnost i podršku. RGB osvetljenje nije samo estetski element, već može poslužiti i kao vizuelni indikator za specifične postavke ili profile, dodatno unapređujući igračko iskustvo.

Napokon, izdržljivost je ključna komponenta svakog gaming miša. S obzirom na intenzivno korišćenje koje podrazumeva gaming, ovi miševi su napravljeni da izdrže milione klikova i dugogodišnju upotrebu, pružajući pouzdanost koja je neophodna za gejmere koji se takmiče na visokom nivou.

Ukratko, kvalitetan gaming miš je neophodan za svakog ozbiljnog igrača. On ne samo da poboljšava performanse u igri, već i pruža udobnost i prilagođavanje potrebama koje su ključne za dugotrajno i intenzivno igranje.

Tipovi senzora i prilagodljivost

Senzori u miševima igraju ključnu ulogu u tačnosti i brzini odziva. Optički senzori pružaju visoku preciznost i brzi odziv, što ih čini idealnim za gaming i profesionalne aplikacije. Laserski miševi nude veću svestranost na različitim površinama. Prilagodljivost DPI-a omogućava korisnicima da precizno podešavaju brzinu kursora u skladu sa svojim potrebama, bilo da se radi o brzim pokretima u igrama ili preciznom radu u grafičkim programima.

Zašto izabrati GAME CENTAR za Vaš sledeći miš

U GAME CENTAR, naš cilj je da vam pružimo širok izbor miševa koji će zadovoljiti vaše individualne potrebe, bilo da se radi o gamingu, poslu ili svakodnevnoj upotrebi. Naši miševi dolaze sa različitim funkcijama i u različitim cenovnim rangovima, uz redovne promocije i pouzdane garancije koje osiguravaju najbolju vrednost za vaš novac.

Zaključak

Posetite GAME CENTAR i otkrijte miš koji će transformisati vaš način rada i igranja. Naš asortiman, povoljne cene i stručno osoblje čine nas idealnim izborom za vašu sledeću kupovinu miša. Bilo da tražite vrhunski gaming miš ili udoban i ergonomski model za kancelarijski rad, mi imamo savršen miš za vas. Dobrodošli u GAME CENTAR - gde svaki klik vodi ka izvanrednom iskustvu!

+ prikaži više - prikaži manje