PS4 igre

PS4 igre / top cena igrica za PlayStation 4

 Svi bitni PS4 naslovi na jednom mestu, FIFA, NBA, GTA, Assassins Creed, God of War, Gran Turismo, Mortal Kombat i mnogi drugi.

rezultati 1-20 od 454

Page
po strani

PS4 igre prodaja i niske cene - najveći izbor igrica u Srbiji. 

Najveći izbor novih igara za Vaš Sony PlayStation 4 ili PlayStation 4 Pro! Preko 1000 najboljih igrica za Vaš PS4! Najnoviji fudbal, košarka, ali i FPS, RPG i borilačke igre za PS4 : NBA 2K24, FC 24, God of War Ragnarok, The Last of Us 2, Horizon Forbidden WestF1 23, Gran TurismoGTA 5, Red Dead Redemption 2, Mortal Kombat 11, Fortnite i mnogi drugi top naslovi!

Pored ovih sjajnih igrica u ponudi imamo i preordere za najnovije naslove koji tek treba da izadju, recimo: Assassins Creed Mirage , najnoviji The Crew: Motorfest.

Pored igara u ponudi imamo i PSN wallete (kartica), kao i PS+ (PlayStation Plus) pretplata za nalog. Ukoliko posedujete PlayStation VR naočare imamo najveću ponudu VR igrica na Balkanu. Pratite naš sajt i društvene mreže kako bi u pravo vreme saznali koje igre su na akciji, sniženju i u preorder-u. Iskoristite popuste i nagradne poene.

GAME CENTAR Beograd i Novi Sad je prodavnica igrica za prave igrače! Kupovina online, besplatna dostava na kućnu adresu za porudžbine preko 4999 dinara na teritoriji Republike Srbije.

+ prikaži više - prikaži manje