Lewis Hamilton i Driver – Čak i Formula 1 vozač nailazi na izazove dok gejmuje!

Lewis Hamilton i Driver – Čak i Formula 1 vozač nailazi na izazove dok gejmuje!
24. april 2024. 16 pregleda

Lewis Hamilton i Driver – Čak i Formula 1 vozač nailazi na izazove dok gejmuje!

Legendarni vozač Formule 1, Lewis Hamilton, poznat po svojim impresivnim sportskim dostignućima, nedavno je otkrio da i on može naići na izazov – i to ne na trkačkoj stazi, već u svetu video igara. Dok je pokušavao da pređe početni nivo u klasičnoj vozačkoj igri Driver na PlayStation 1 (za sve nas koji se sećamo ove omiljene konzole), Hamilton se suočio sa svojim granicama.

Lewis Hamilton i Driver – Čak Formula 1 vozač nailazi na izazove dok gejmuje!

Driver, objavljena 1999. godine, bila je jedna od prvih igara otvorenog sveta koja je privukla pažnju igrača svojim dinamičnim vožnjama inspirisanim holivudskim poterama. Za mnoge, bila je to prva prilika da istraže svet virtuelne vožnje i policijskih potera na konzoli. Međutim, igrači su brzo shvatili da početni nivo ove igre može biti izuzetno težak. U video snimku objavljenom na zvaničnom YouTube kanalu Mercedes-AMG Petronas Formula One Team, može se videti kako Hamilton pokušava da savlada početni nivo igre Driver. Iako je poznat po svojoj sposobnosti da brzo prelazi staze Formule 1, Hamilton je priznao da se borio sa izazovima ovog nivoa.

"O, pa ovo je zaista teško", komentarisao je Hamilton dok je igrao Driver. Nakon nekoliko pokušaja, priznao je: "Pa ja ne mogu da pređem početni nivo". 

Ovaj izazov nije bio samo Hamiltonov, mnogi igrači su se godinama mučili sa početnim nivoom Driver-a, što je postalo deo legende o težini ove igre. Driver, iako je klasik, pokazuje da čak i najbolji sportisti mogu da imaju poteškoće u savladavanju nekih igračkih izazova. Ipak, to ne umanjuje njihove sportske veštine, već samo pokazuje da svi imamo svoje jače i slabije tačke, čak i kada su u pitanju virtuelne avanture.

Prati naš blog post za još zanimljivosti iz gejminga!

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.