game centar prodaja igrica ps4 O nama

Ko smo mi?

prodaja igrica srbija

GAME CENTAR je lanac prodavnica video igara, igračkih konzola, PC računara i prateće opreme za gejmere. Pored osnovnog programa za igrače, GAME CENTAR nudi širok izbor artikala vezanih za e-sports – gaming tastature, slušalice, miševe, podloge i drugu prateću opremu. Naše prodavnice se nalaze na 3 lokacije u Srbiji: Beograd - Žička 20 (Vračar), Novi Beograd - Tošin bunar 181 i u Novom Sadu, Danila Kiša 14.

Naša ponuda

playstation xbox prodaja cena

U ponudi GAME CENTAR prodavnica se nalazi najveći izbor popularnih video igara, konzola za gejmere, fantastičnih gaming PC računara i prateće opreme najjačih brendova, kao što su: Sony PlayStation 5, PS4, Microsoft XBOX, Nintendo Switch... Gaming kao fokusna industrija definiše i ostatak asortimana u GAME CENTAR prodavnicama – prateći program sa gaming tematikom: akcione figure, Funko POP!, privesci, kape, šolje, torbe, rančevi...

SERVIS

servis xbox ps4 switch

Pored distribucije igara i opreme za gejmere, dugi niz godina se profesionalno bavimo servisiranjem i popravkama svih aktuelnih gaming konzola i opreme. Kod nas možete popraviti Vaš Sony PlayStation ili Xbox koji neće da se uključi, da se zameni neispravan laser koji ne očitava diskove, mogu da se zamene pečurke na džojsticima i još mnogo toga.

Šta mi zapravo radimo?

GAME CENTAR je lanac prodavnica konzola, igara i prateće igračke opreme. U ponudi imamo najveći izbor korišćenih igara i opreme svih relevantnih gejmerskih brendova - Microsoft XBOX Series X, XB1, Sony PLAYSTATION 5, PS4 i Nintendo SWITCH. U okviru naše ponude možete naći proizvode koje nudimo po veoma pristupačnim cenama. Proveravajte redovno našu ponudu i cene. Posebno smo ponosni što smo već duži niz godina u direktnoj saradnji sa vodećim izdavačima igara kao što su Ubisoft, Bethesda, Take2, Capcom, Electronic Arts, Sony, Nintendo i mnogi drugi sa kojima imamo fantastičnu saradnju, a pored same prodaje radimo sve što je u našoj moći da se gaming u Srbiji popularizuje i shvati na pravi način. Trudimo se da se istaknemo pre svega kvalitetom usluge i cilj nam je da se popnemo na vrh, kao lanac prodavnica sa najzadovoljnijom bazom klijenata.

Naša vizija

Uspeh poslovanja veoma zavisi od naše sposobnosti da razmišljamo unapred, da razvijamo i sprovodimo vizionarske ideje.
Gaming industrija se brzo transformiše. Navike naših korisnika, način na koji se zabavljaju, se takođe menjaju.
Kao viziju za budućnost, odredili smo pozicioniranje naše firme kao apsolutnog lidera iz oblasti gaminga na teritoriji čitave Republike Srbije. Iskreno verujemo u potrebu stalnog usavršavanja, a učenje vidimo kao proces koji je od ključnog značaja za stvaranje zdravog i konkurentnog okruženja.

Istorija firme

GAME CENTAR je relativno mlada firma, ali iskustvo koje stoji iza nje je daleko od malog. Kompanija je otvorena je iz čistog entuzijazma i želje da se gaming tržište stabilizuje, da se proširi gaming kultura na ovim prostorima, da se kupcima ponudi nešto na šta nisu navikli, a to je izuzetno visok kvalitet usluge, dobra ponuda proizvoda kao i veoma konkurentne cene. Firma je osnovana početkom 2015. godine i laganim, ali sigurnim koracima zauzima svoje mesto kao lider u oblasti igračke industrije na našim prostorima. Prepoznati smo kao mesto za prave igrače, sigurna kuća za sve vas kojima je gejming stil života. GAME CENTAR aduti su: ogroman izbor igara, konzola i opreme, profesionalno i prijatno osoblje, nove igre i hardver uvek, na vreme i u dovoljnim količinama. Pored toga stojimo Vam na raspolaganju za sve vidove tehničke podrške i pomoći, za stručne savete prilikom kupovine, jer je nama svaka mušterija bitna, a naša mantra je da svako ko poseti GAME CENTAR hram mora da bude ugošćen i uslužen po najvišim svetskim standardima.