PlayStation 5 Pro – najnovije informacije!

PlayStation 5 Pro konzola
16. februar 2023. 2846 pregleda

PlayStation 5 Pro – najnovije informacije!

PlayStation 5 konzola je već ušla u treću godinu od lansiranja i sve više glasina se pojavljuje o novoj konzoli. Prema nedavnom izveštaju Toma Hendersona iz Insider Gaming-a, nova konzola bi mogla da ugleda svetlost dana čak i ove godine. Takođe, Sony radi na nekoliko novih dodataka za PlayStation 5 konzolu, a jedan od njih su bežične bubice.

Izveštaji tvrde da će Sony objaviti novu PlayStation 5 konzolu, kao i proizvode, kako bi obeležio kraj fiskalne godine, koja je u ovom slučaju od aprila 2023. godine do marta 2024. godine. Za sada još nemamo tačnu informaciju da li ćemo dobiti ove godine PlayStation 5 Pro, Slim ili obe konzole. Ako bismo pogledali kako je to izgledalo kada je izašla PlayStation 4 konzola (2013. godine), nedavno nakon toga smo dobili PlayStation 4 Slim i PlayStation 4 Pro konzole tj tri godine nakon toga (2016.godine).

PlayStation 5 Pro konzola

Još jedna zanimljiva glasina koja je preplavila internet je ta da će Sony na najnovijem modelu imati mogućnost odvojivog diska. Što znači da će se zasebno prodavati eksterni disk. Vađenje disk jedinice će omogućiti Sony kompaniji da osveženi model učini kompaktnijim u poređenju sa standardnom PlayStation 5 konzolom.

Pošto su za sada ove sve informacije i dalje glasine koje kruže po internetu, nadamo se da ćemo ove godine videti PlayStation 5 Pro, Slim ili obe konzole!

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.