Uživaj u velikim igrama na malom ekranu sa PlayStation portalom!

Uživaj u velikim igrama na malom ekranu sa PlayStation portalom!
24. april 2024. 13 pregleda

Uživaj u velikim igrama na malom ekranu sa PlayStation portalom!

Tvoje vreme za igranje na PlayStation 5 konzoli može biti osigurano bez obzira na to ko koristi TV u dnevnoj sobi. Zahvaljujući Sony PlayStation Portal Remote Player-u, moć tvoje PS5 konzole je sada u tvojoj ruci putem bežičnog strimovanja. Ako želiš da saznaš kako da iskoristiš svoje gaming iskustvo na najbolji mogući način, evo nekoliko predloga za igre koje će ti pružiti nezaboravan doživljaj na ovom malom ekranu.

Uživaj u velikim igrama na malom ekranu sa PlayStation portalom!

  1. Disney Dreamlight Valley - Čarolija Disney-ja na tvojoj PS Portal konzoli – Uživaj u ovoj prelepoj simulaciji sa svog kauča i oseti magiju kroz likove poput Belle, Micky-a i WALL-E na 8-inčnom 1080p LCD ekranu PS Portal konzole. Kreiraj svog avatara, stekni prijateljstva sa ikoničnim likovima iz Disney-jeve široke porodice i obnovi sela gde će svi živeti srećno do kraja života.
  2. Final Fantasy VII Rebirth - Spektakularno iskustvo RPG avanture - Ovo je impresivno spajanje akcije i avanture sa sistemom taktičkih borbi. DualSense kontroler PS Portala donosi akciju u život sa mnoštvom taktičkih opcija, pružajući nezaboravno iskustvo kako za nove igrače tako i za veterane serijala. Sa PS Plus Extra pretplatom dobijaš pristup i prethodnom delu, Final Fantasy VII Remake Intergrade, što ti omogućava još više sati zabave.
  3. Kena Bridge of Spirits - Fantastična avantura na PS Portalu - Ova igra savršeno odgovara PS Portal konzoli. Karakteri inspirisani Piksirom trče okolo u prelepom 3D fantasy svetu koji oživljava na živopisnom ekranu PS Portala. Prati duhovnog vodiča i istraživača, Kenu, kroz dirljivu priču dok pomaže dušama u rešavanju nerešenih problema i prelasku na sledeći život.
  4. Marvel’s Spider-Man 2 - Akcija na dlanu - Ova igra je jedan od najboljih naslova za doživljaj na PS Portalu. Zahvaljujući ekskluzivnosti za PS5 konzole, donosi filmsko iskustvo sa impresivnom grafikom i tehničkim mogućnostima konzole. Sa PS Portalom možeš uživati u glatkom framerate-u i akrobatskim akcijama Pitera Parkera i Milesa Moralesa.
  5. Stardew Valley - Životna simulacija na tvojoj dlanu - Za ljubitelje opuštanja uz igre, Stardew Valley je pravo rešenje. U ovoj šarmantnoj indie igri, nasleđuješ farmu od svog dede i napuštaš korporativni svet da bi započeo novi život. Sa svakim novim danom, otkrivaš nove tajne i gradiš odnose sa stanovnicima Pelican Town-a.

Uživaj u velikim igrama na malom ekranu sa PlayStation portalom!

Uživaj u ovim neverovatnim igrama i stotinama drugih, putem PS Portal konzole koju možeš nabaviti u Game Centar prodavnici, kako bi maksimalno iskoristio svoje gaming iskustvo. Nabavi svoj PS Portal već danas i zaroni u svet nezaboravnih avantura, gde god da se nalaziš!

Pogledaj ponudu

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.