Pametni satovi i narukvice za treniranje, super cena

8 Kom

po strani

Smart satovi i fitness senzori (narukvice)

Na sajtu i u radnjama GAME CENTAR otkrijte fantastičan asortiman pametnih (Smart) satova, koji predstavljaju najnoviji trend povezivanja dok ste u pokretu. Odaberite neki od modela MOYE, Amazfit i Xiaomi smart satova i budite uvek u toku sa vašim zdravljem i fizičkim aktivnostima. Pametni satovi i narukvice su kao i smart telefoni koje uvek nosite sa sobom. Prosto ga stavite na svoj ručni zglob i jednostavno proverite e-pošte, primite pozive, slušajte muziku, organizujte svoj raspored i iskoristite još mnogo mogućnosti.

Sve funkcije na smart satovima i narukvicama rade veoma intuitivno, na dodir dugmeta ili prevlačenjem prsta preko ekrana. Smart satovi su pametni uređaji koji mogu da se sinhronizuju pomoću Bluetooth i NFC konekcije sa pametnim telefonima, tabletima i drugim uređajima kako biste ostali aktivno povezani bez obzira na to gde se nalazite.

Možete da preuzmete uputstva za mape, da igrate igrice, komunicirate putem društvenih mreža i još mnogo toga, i sve to preko kvalitetnog displeja svog pametnog uređaja. Mnogi modeli pametnih satova su potpuno prilagodljivi po pitanju lepote i izgleda. Možete da izaberite između niza različitih stilova, boja narukvica i kaiševa. Važno je istaći da su pameti satovi najčešće vodootporni u nekoj meri, tanki, izdržljivi, a anti-refleks displeji mogu da se prilagode tako da prikazuju digitalni ili analogni sat. Izgled ekrana možete modifikovati po svom ukusu kako bi Vam odgovao prikaz i dizajn. Preuzimajte aplikacije preko Store-a za još dodatne mogućnosti i opcije u pokretu, tako da nikada ne propustite poziv ponovo, e-mail, SMS ili notifikaciju na društvenoj mreži zahvaljujući diskretnom, a opet dovoljno moćnom vibrirajućem upozorenju. Još jedna veoma bitna činjenica, Fitness senzori Vam omogućavaju da imate evidenciju o fizičkoj aktivnosti, počevši od istrošenih kalorija i pulsa (otkucaja srca), do pređenih koraka ili kilometara.

Sve u svemu, ako ste aktivni ili samo želite da održavate svoj raspored, ostanete u kontaktu i budete zabavljeni dok ste u pokretu, a da pritom ne morate za svaku sitnicu da vadite svoj smartfon iz džepa - onda je pametni sat pravi gedžet za vas. Takođe dobra opcija je i da odaberite Fitness senzor, uz pomoć koga ćete aktivno pratiti svoje fizičke aktivnosti.

+ prikaži više - prikaži manje