Prednosti online kupovine

Kupovina igrica i konzola preko interneta

Internet uvodi revoluciju u način na koji obavljamo našu kupovinu. Zbog brojnih prednosti i pogodnosti internet kupovine sve veći broj ljudi ovih dana radije kupuje “online” nego u konvencionalnim prodavnicama. Postoji mnogo razloga zašto i mi mislimo da je kupovina preko interneta takođe najbolja opcija…

Kupovina preko interneta je pogodna za bilo koga, bilo kada

Uobičajeni problem radnog vremena jeste to da je skoro za svakoga isto – i za potrošace i za prodavce. Najveći deo vremena provodimo u kancelariji, školi, saobraćaju ili jednostavno kod kuće, sa porodicom ili prijateljima. Kupovina u Game Centar online prodavnici omogućava dragocenu uštedu u vremenu, jer je dostupna 24h, 7 dana u nedelji. Čak i daleko iza ponoći, kada ste u pidžami. Tako nećete potrošiti celo popodne ili više u potrazi za željenim proizvodom.

Pronađite proizvode koje možda nećete videti u prodavnicama

Budući da su prodavnice sa fizičkom lokacijom prostorno ograničene, trgovci obično ne mogu da izlože sve proizvode koje imaju u ponudi. Nasuprot tome, u Game Centar online prodavnici uvek možete pogledati celokupan asortiman, zajedno sa više izbora brendova, boja, stilova, čak i opcija za prilagođavanje. Kod nas možete da pronađete tačno ono što želite.

Kupovina preko interneta je lakša i manje stresna

Razmislite o prodavnicama i tržnim centrima: zamislite ljude, gužvu, buku, probijanje kroz gradski saobraćaj, traženju parking prostora, šetnji od prodavnice do prodavnice, izbor željenog proizvoda i upoređivanje cena. Na kasama su uvek predugački redovi, posebno u vreme praznika i specijalnih događaja, pa možda odete kući i praznih ruku. Sada zamislite da razgledate i kupujete ispred omiljenog računara ili pametne spravice, slušajući Vašu omiljenu muziku, upoređujući najbolje ponude i proizvode, a da pri tom niko ne pokušava da Vas ubedi da kupite nešto. I sve to iz udobne fotelje ili omiljenog mesta za uživanje. Kupovina preko interneta je jednostavno lakša.

Jednostavna i brza kupovina, bez pošte i uplatnica

Game Centar online predstavlja pravu internet prodavnicu, koje su retke na ovim prostorima, jer kupovinu možete obaviti bilo kada, bez obzira na radno vreme. Niste primorani da idete do pošte, banke, popunjavate i uplaćujete uplatnice, gubite vreme na komplikovane procedure, kod sebe imate gotovinu itd. Kompletna kupovina se može obaviti u online prodavnici, a sve porudžbine dolaze na Vašu adresu.

Kupovina proizvoda koji nisu dostupni u Vašem mestu

Većina potrošača i dalje mora da bira između proizvoda koji su dostupni u njihovoj najbližoj prodavnici ili da ostanu praznih ruku. Ponekad ste primorani da napravite i kompromis u Vašim zahtevima zbog nedostatka izbora u tim radnjama. U Game Centar prodavnici možete pretražiti sve što Vas zanima i kupiti baš ono što želite, jer u svakom trenutku imate pristup kompletnom katalogu proizvoda, a mi ćemo biti spremni da Vam to isporučimo na željenu adresu.

Sigurnost pri kupovini

Podsećamo da su u Srbiji na snazi zakoni koji se posebno odnose na elektronsku (internet) trgovinu i koji pružaju potrošačima ista prava i isti nivo zaštite kao i prilikom tradicionalne kupovine: pravo na garanciju, povraćaj robe, reklamaciju itd. pa čak i neka dodatna prava i zaštite koje tradicionalna kupovina nema. Ukratko, želimo da se u našoj prodavnici osećate podjednako sigurno i bezbedno kao u bilo kojoj drugoj. Sve dodatne informacije o garancijama i reklamacijama možete saznati ovde.

Isporuka kurirskom službom

Brza, ekonomična i pravovremena isporuka, kvalitetna usluga i rad celokupne logistike nakon porudžbine predstavljaju ključne elemente u Game Centru. Time je omogućeno olakšano rukovanje većim brojem paketa i veliki broj porudžbina iz svih delova Srbije svakodnevno. Naš cilj je ispunjavanje svih predviđenih vremenskih rokova za sve porudžbine kupaca. Kupujte bezbedno znajući da kvalitet naše isporuke i kontrola obezbeđuje da su svi paketi budu dobro zaštićeni kada se otpreme iz našeg skladišta, kako bi bili bezbedni pri dostavi.

Uvek pronađite najbolje ponude

Uporedivanje razlicitih ponuda više ne znaci vožnja od prodavnice do prodavnice ili listanje bezbroj razlicitih oglasa, prospekata ili kataloga. Uporedivanje cena i ostalih pogodnosti je bukvalno samo na jedan klik daleko. U Game Centar online prodavnici možete koristiti alate za pretragu i poredenje i tako lako saznati koji proizvodi imaju najbolje cene. Takode, vrlo cesto nudimo ekskluzivne uslove i posebne, niže cene za online porudžbine, tako da se kupovina preko interneta uvek isplati.

Potrebna Vam je pomoć pri odabiru?

Naša želja je da Vam pomognemo da napravite najbolji izbor. Tu smo da Vas saslušamo, odgovorimo na sva pitanja i pružimo savete kako bismo obezbedili potpuno zadovoljstvo pri kupovini. Mi u Game Centru smo srećni što možemo da Vam budemo od pomoći. I ne zaboravite da je cela internet zajednica na Vašoj strani, uvek možete pogledati iskustva i komentare, pitati i savetovati se sa drugima.