Društvena odgovornost

Prateći svetske trendove razvoja odgovornosti poslovanja, Game Centar stalno unapređuje politiku održivog razvoja i podupire mnoge sponzorsko-donatorske aktivnosti važne za lokalnu zajednicu u kojoj posluje, zbog čega uživamo izvanredan ugled kod domaćih potrošača.

Naša kompanija zna koliko je važno biti uključen u društvo i pomoći da se bar neki problemi zajednice reše. Društvena odgovornost postaje poslovni imperativ i ideja koju je nemoguće ignorisati.
Naša težnja da doprinesemo lokalnoj zajednici kroz različite programe fokusirana je na sledeće aktivnosti:

  • razne donacije, sponzorstva i drufe oblike pomoći (Game Centar kroz finansiranje najrazličitijih aktivnosti pomaže i najmlađe – pomoć u opremanju vrtića, klubova, …)
  • zaštita životne sredine
  • kvalitet proizvoda i garancija
  • jedan od ciljeva poslovanja firme Game Centar je da bude pozitivan primer drugim kompanijama i poslodavcima i da širimo ideju da je „društveno odgovoran biznis = dobar biznis“.
  • u planu je program stručne prakse za srednjoškolce i studente

Srbija, kao demokratska država sa preko sedam miliona stanovnika, bori se i dalje sa teškim bremenom ekonomske krize. Još važnije od toga, Srbija je država i društvo koje se menja, ali i dalje predstavlja tržište sa velikim potencijalom za rast. Jasno je da želimo modernu zemlju, u kojoj vlada pravo, transparentnost, slobodno tržište, fer konkurencija, društvena i ekološka odgovornost, sloboda govora i sloboda medija.

GAME CENTAR kao društveno odgovorno preduzeće

Društvena odgovornost preduzeća Game Centar, pored brojnih inovacija na polju korisničkog servisa, odnosa prema klijentima i korišćenju savremenih tehnologija, itekako vodi računa i želi da doprinese boljem i kvalitetnijem savremenom životu stanovnika Srbije. Pored tržišne vrednosti značajno se bavimo pitanjima društva i poboljšanjem kolektivne svesti i mnogostruko i sistematično ulaže u društveno korisne akcije.

Zaštita okoline

Upravljanje kvalitetom i bezbednošću proizvoda iz ponude kao i upravljanje okolinom temeljne su vrednosti preduzeća Game Centar, a njihovo neprekidno unapređenje su prioriteti našeg poslovanja.

Odlučni smo u sprovođenju politike održivog razvoja i akcija određenih programa zaštite okoline.

Utvrđujemo opšte i pojedinačne ciljeve zaštite okoline i obavezujemo se da stalno poboljšavamo i unapređujemo sistem i da pratimo, sprečavamo i smanjujemo sve vrste zagađivanja okoline.

Kvalitet proizvoda

Uz tehničku ispravnost i vrhunski kvalitet proizvoda, temelj politike upravljanja kvalitetom i sigurnošću naših artikala je zadovoljstvo potrošača, a ispunjavanje zahteva i očekivanja potrošača naš je imperativ.

Sistem upravljanja kvalitetom provodimo prema najsavremenijim zahtevima tržišta. Osetljivost tehničke robe je ujedno i razlog neprekidnog usavršavanja metoda nadzora usmerenih na zaštitu potrošača i tehničku ispravnost proizvoda.

Naše akcije

Pogledajte i neke od akcija u kojima smo aktivno učestvovali:

2015. Pomoć u opremanju rukometnog kluba SLAVIJA
2016. Učešće na Internacionalnom Gaming Festivalu (IGF) u Novom Sadu, u cilju promovisanja savremenih tehnlogija
2016. Pomoć u opremanju dečije kreativne radionce SVEZNALICA iz Novog Sada
2016. Sponzorstvo u vidu nagrada za učesnike Festivala mini filma na temu „Moj prvi film“