Načini plaćanja

Ovo su dostupni načini plaćanja u GAME CENTAR prodavnici

KUPOVINA NA RATE:

Plaćanje Intesa karticama do 12 rata – u našim prodavnicama ili direktno preko sajta

Ukoliko ste vlasnik Intesa kreditnih kartica, nudimo mogućnost plaćanja robe do 12 mesečnih rata bez kamate. Ovaj oblik plaćanja je dostupan prilikom kupovine direktno u našim prodavnicama ili prilikom kupovine preko sajta. Minimalan iznos računa za kupovinu na rate je 10.000 dinara.

Plaćanje čekovima čekovima građana – u našim prodavnicama

Prihvatamo plaćanje čekovima građana do 6 mesečnih rata bez kamate (prva rata ide odmah, a preostale u razmacima od po mesec dana). Ovaj oblik plaćanja je dostupan isključivo u prilikom kupovine direktno u našim prodavnicama.

INTERNET KUPOVINA:

Pouzećem – Plaćanje prilikom dostave, gotovinom

Ukoliko ste odabrali ovaj način, porudžbinu plaćate prilikom dostave robe i to gotovinom Dovoljno je da pripremite iznos novca koji ste dogovorili sa prodavcem i sačekate da Vam kurir dostavi robu.

Karticama – Plaćanje direktno preko sajta

Porudžbinu možete platiti korišćenjem Visa, Visa Electron, Maestro, MasterCard ili American Express platnih kartica. Na kartici mora biti omogućeno online (internet) plaćanje od strane banke izdavaoca.

Prilikom online naručivanja, odabirom odgovarajućeg načina plaćanja bićete preusmereni na stranicu banke Intesa koja je zaštićena i sigurna za ovakav način plaćanja. Na ovoj stranici je potrebno da unesete sledeće podatke: Ime i prezime, Broj kartice, Datum isteka i CVC2/CVV2 kod, koje možete pročitati na Vašoj kartici.

Uplatnicom – Plaćanje u pošti ili banci - ZA FIZIČKA LICA

Plaćanje uplatnicom podrazumeva da svoju porudžbinu možete platiti direktnom uplatom u bilo kojoj pošti ili banci. Takođe, plaćanje možete izvršiti i putem elektronskog bankarstva.

Virmanski – Plaćanje po predračunu (profakturi), nalogom za prenos sredstava - ZA PRAVNA LICA

Plaćanje virmanom ili nalogom za prenos namenjen je pravnim subjektima. Ukoliko predstavljate pravno lice u procesu kupovine dovoljno je da odaberete ovaj način plaćanja. Neposredno nakon potvrde Vaše porudžbine na e-mail adresu koju ste koristili prilikom registrovanja Vašeg naloga, dobićete profakturu po kojoj možete izvršiti plaćanje. Po evidentiranju Vaše uplate, pošiljka će biti poslata na Vašu adresu.

PLAĆANJE U MALOPRODAJNIM OBJEKTIMA:

Ukoliko ste navikli na tradicionalan način kupovine, kupovinu i plaćanje robe možete izvršiti u našim maloprodajnim objektima u Beogradu i Novom Sadu. Kao način plaćanja možete odabrati bilo koji od prethodno navedenih, ali pored toga i gotovinom, debitnim ili kreditnim karticama

Gotovina / Keš

Plaćanje robe i usluga u gotovini (kešu).

Platne kartice

Na našem POS terminalu primamo uplate svih aktuelnih platnih kartica, poput VISA, VISA ELECTRON, MASTER CARD, MAESTRO, AMERICAN EXPRESS i DINA CARD.

Čekovi

Plaćanje čekovima građana do 6 mesečnih rata bez kamate.

Cene svih proizvoda i usluga na ovom sajtu, izražene su u dinarima sa obračunatim PDV-om. Plaćanje se vrši isključivo u dinarima.

Game Centar zadržava pravo promene cena svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave i objave na ovom sajtu.

Trudimo se da cene artikala i usluga budu maksimalno ažurne. Takođe, nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da greške nisu moguće. Svakako, otklanjanje eventualnih grešaka vršimo u najkraćem mogućem roku. Hvala Vam na razumevanju.