Načini plaćanja

Ovo su dostupni načini plaćanja

KUPOVINA NA RATE:
Plaćanje Intesa karticama do 6 rata – u našoj prodavnici

Ukoliko ste vlasnik Intesa kreditnih kartica, nudimo mogućnost plaćanja robe do 6 mesečnih rata bez kamate (u zavisnosti od tipa robe i ukupne cene). Ovaj oblik plaćanja je dostupan isključivo u prilikom kupovine direktno u našoj prodavnici – Danila Kiša 13, Novi Sad.

Plaćanje čekovima – u našoj prodavnici

Čekovi građana na 3 mesečne rate bez kamate (prva rata ide odmah, a preostale dve u razmacima od mesec dana). Ovaj oblik plaćanja je dostupan isključivo u prilikom kupovine direktno u našoj prodavnici – Danila Kiša 13, Novi Sad.

INTERNET KUPOVINA:
Pouzećem – Plaćanje pri dostavi, gotovinom

Ukoliko ste odabrali ovaj način, porudžbinu plaćate prilikom dostave robe i to gotovinom Dovoljno je da pripremite iznos novca koji ste dogovorili sa prodavcem i sačekate da Vam kurir dostavi robu.

Uplatnicom – Plaćanje u pošti ili banci

Plaćanje uplatnicom podrazumeva da svoju porudžbinu možete platiti direktnom uplatom u bilo kojoj pošti ili banci. Takođe, plaćanje možete izvršiti i putem elektronskog bankarstva.

Primer uplatnice možete videti na slici ispod. XX je broj vašeg predračuna koji dobijate prilikom poručivanja robe.

Virmanski – Plaćanje po predračunu (profakturi), nalogom za prenos sredstava

Plaćanje virmanom ili nalogom za prenos namenjen je pravnim subjektima. Ukoliko predstavljate pravno lice u procesu kupovine dovoljno je da odaberete ovaj način plaćanja. Neposredno nakon potvrde Vaše porudžbine na e-mail adresu koju ste koristili prilikom registrovanja Vašeg naloga, dobićete profakturu po kojoj možete izvršiti plaćanje. Po evidentiranju Vaše uplate, pošiljka će biti poslata na Vašu adresu.

Plaćanje u maloprodajnom objektu

Ukoliko ste navikli na tradicionalan način kupovine, kupovinu i plaćanje robe možete izvršiti u našem maloprodajnom objektu u Danila Kiša 13 u Novom Sadu. Kao način plaćanje možete odabrati bilo koji od prethodno navedenih, ali i gotovinom, debitnim ili kreditnim karticama (VISA, MASTER CARD, MAESTRO, DINA i AMERICAN EXPRESS).

Cene svih proizvoda i usluga na ovom sajtu, izražene su u dinarima sa obračunatim PDV-om. Plaćanje se vrši isključivo u dinarima.

Game Centar zadržava pravo promene cena svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave i objave na ovom sajtu.

Trudimo se da cene artikala i usluga budu maksimalno ažurne. Takođe, nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da greške nisu moguće. Svakako, otklanjanje eventualnih grešaka vršimo u najkraćem mogućem roku. Hvala Vam na razumevanju.