PlayStation Wallet

Set Ascending Direction

1 rezultata

Set Ascending Direction

1 rezultata

PlayStation Wallet

PlayStation Wallet predstavlja sredstvo plaćanja ili dopunu novca vašem profilu na PlayStation Store-u. Sa ovim dopunama možete prebacivati novac u vaš PSN wallet i kupovati igre, filmove i muziku na raznim popustima. Igrice su isključivo u digitalnom formatu i možete svake nedelje naći nove popuste sa uštedama između 30 i 75 % od originalne cene. Uz pomoć PSN prepaid kartica možete kupovati ekspanzije, DLC-jeve, igrice i teme za PS4. Srbija i dalje nije podržana, pa je neophodno da nalog napravite na neku drugu zemlju (US, UK, EU). Cena varira od količine novca koji želite da depnujete na Vaš ID nalog.

U Game Centar online shopu i prodavnici prodajemo PlayStation pretplate. Kupovinom ovog artikla dobijate i uputstvo za aktivaciju.

Pogledajte našu ponudu – prodaja gaming opreme po akcijskim cenama. Kupujemo, prodajemo, ali i vršimo usluge servisa gaming opreme. Trudimo se da cene budu pristupačne svima.

Kada je u pitanju plaćanje, Game Centar nudi nekoliko opcija bezbedne kupovine bez skrivenih troškova.

  • Besplatna dostava (za sve iznose preko 2999 dinara)
  • Brza isporuka za SVA mesta u Srbiji (Beograd, Novi Sad, Kragujevac, Kraljevo, Čačak, Subotica, Leskovac, Niš, Sremska Mitrovica, itd.)
  • Plaćanje na rate
  • Online plaćanje
  • Plaćanje pouzećem