Pogledaj šta ti donosi novi 7.0 PlayStation 5 update!

Pogledaj šta ti donosi novi 7.0 PlayStation 5 update!
8. mart 2023. 184 pregleda

Pogledaj šta ti donosi novi 7.0 PlayStation 5 update!

Novo ažuriranje softvera 7.0, je trenutno dostupno za korisnike PlayStation 5 konzola širom sveta. Veličina novog ažuriranja softvera iznosi oko 1,1 GB za sve korisnike, što znači da ne bi trebalo mnogo čekati od preuzimanja do instaliranja.

Možda je glavna karakteristika ažuriranja 7.0 Discord integracija. Još u februaru, nova beta verzija PS5 softvera je po prvi put uvela Discord glasovno ćaskanje, ali sada je zvanično predstavljena svim korisnicima PS5 konzola, bez obzira da li si ušao u beta program ili ne.

Na drugim mestima sada možeš bežično da ažuriraš svoje DualSense kontrolere. To što si morao da priključiš kontroler na svoju PS5 konzolu da bi se on zaista ažurirao, predstavljalo je malo muke za neke igrače, a sada možeš da sediš opušteno dok se tvoj DualSense kontroler ažurira sa tvog kauča.

Tu je i podrška za televizore sa promenljivom brzinom osvežavanja sa 1440p mogućnostima. Ako želiš dodatan frame rate za bilo koju PS5 igricu na TV-u koji podržava ovu funkciju, onda je ovo velika vest za tebe. Ovo je obično karakteristika koju je Xbox Series X/S oduvek imao od lansiranja, ali PS5 je zaostajao.

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.