Tekken 8 - Super cena /Ukrsti pesnice sa tvojim omiljenim boracima!

Doživite sledeće poglavlje legendarne borilačke igre sa 32 redizajnirana, jedinstvena borca. Savladaj svoje protivnike i ovladaj potpuno novim 'Heat' sistemom. Tvoja sudbina te čeka!

3 Kom

po strani

Tekken 8 - Najnovije izdanje legendarnog borilačkog serijala!

TEKKEN 8 postavlja nove standarde u žanru borilačkih igara, donoseći priču Mishima i Kazama klanova na potpuno novi nivo. Sa 32 redizajnirana borca, svaki sa svojim jedinstvenim stilom i tehnikama, doživi neviđenu borbu u najdužoj priči video igara do sada. Novi 'Heat' sistem unosi dodatnu dubinu u borbu, omogućavajući ti da iskoristiš agresivnost kao taktiku i integrišeš ofanzivne napade u svoj stil igranja.

Visokokvalitetna grafika, razvijena posebno za novu generaciju hardvera, prikazuje svaki trenutak udarca i agresivnih super poteza, pružajući tako nezaboravan vizuelni doživljaj. TEKKEN 8 obuhvata raznovrsne sadržaje za jednog igrača, uključujući potpuno novi mod Arcade Quest, koji igrače uvodi u svet TEKKEN-a kroz različite izazove i zadatke, kao i napredni sistem prilagođavanja likova, kako igrivih tako i avatara.

Borilišta u igri su interaktivna i puna destrukcije, svako sa svojim jedinstvenim elementima koji dodatno pojačavaju iskustvo borbe. Uz povratak legendarnih likova poput Paula Phoenix-a, King-a, Marshalla Law-a i Nine Williams, TEKKEN 8 uvodi i nove likove, uključujući Azucenu, dajući svež dah serijalu. Jun Kazama se vraća u priču prvi put nakon 25 godina, dodajući novu dimenziju u već složenu sagu.

Pored glavne priče, igra nudi i posebne epizode za svakog lika, pružajući igračima detaljniji uvid u njihove individualne priče i motive. Novi sistem igranja fokusiran na 'Agresivne' taktike zadržava jedinstveni identitet TEKKEN borilačkih igara, pružajući tebi i gledaocima najuzbudljivije iskustvo serijala do sada, sa snažnim napadima koji tresu ekran i okruženjima koja su dinamična i razorna.

Sve ovo čini TEKKEN 8 igrom koja ne samo da nastavlja priču o Mishima krvnoj liniji, već i podiže celokupni žanr borilačkih igara na novi nivo, obećavajući da će biti jedna od najuzbudljivijih igara u serijalu i jedno od najvažnijih imena u svetu borilačkih video igara.