PS5 oprema

PS5 oprema | prodaja dodataka za PlayStation 5 (DualSense džojstici, punjači)

rezultati 1-20 od 68

Page
po strani

PRODAJA PS5 PLAYSTATION 5 IGRICA I KONZOLA / SUPER CENA

Najveći izbor PS5 igara, PS5 konzola i dodatne opreme za Vaš Sony PlayStation 5! Dualsense džojstici, VR, nosači, kablovi, PS5 original slušalice, punjači za gamepade (Charging Station)… 

Cena PS5 zavisi od vrste konzole koju izaberete. Postoji PS5 konzola sa čitačem bluray diskova i druga verzija konzole takozvana Digital Edition, koja je po specifikaciji identična kao i klasičan PS5, ali nema ugradjen čitač bluray diskova, tako da sa tom verzijom ne možete kupovati igrice na diskovima.

Evo i fantastičnih igara koje možemo sa zadovoljstvom igrati na PlayStation 5 konzolama: Marvel's Spider-Man: Miles Morales, Horizon Forbidden West, Ratchet & Clank: Rift Apart, Gran Turismo™ 7, Returnal, Sackboy A Big Adventure, Demon's Souls, NBA 2K22, PES 2022, FIFA 22, HITMAN 3, Resident Evil Village, Godfall™, Oddworld: Soulstorm™, Pragmata.

Pored ovih sjajnih igrica u ponudi imamo i preordere za najnovije naslove koji tek treba da izađu.

Pored igara u ponudi imamo i PSN wallete (kartica), kao i PS+ (PlayStation Plus) pretplata za nalog. Pratite naš sajt i društvene mreže kako bi u pravo vreme saznali koje igre su na akciji, sniženju i u preorder-u. Iskoristite popuste i nagradne poene. 

Kada je u pitanju plaćanje, GAME CENTAR nudi mnogo opcija bezbedne kupovine bez skrivenih troškova. GAME CENTAR Beograd i Novi Sad je prodavnice igrica za prave igrače!

+ prikaži više - prikaži manje