Nintendo SWITCH konzole i igrice / prodaja, super cena

Najbolja ponuda Nintendo SVIČ igrica, SWITCH konzola i Nintendo opreme za gamere u Srbiji. Super Mario, Zelda, Pokemon, GTA i mnoge druge igrice na jednom mestu - Game Centar, prodaja po super cenama.

18 Kom

 1. Konzola Nintendo SWITCH Lite Blue
  Rejting:
  100%
  Konzola Nintendo SWITCH Lite Blue
  32.999 RSD

  PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

 2. Konzola Nintendo SWITCH Lite Coral
  Rejting:
  100%
  Konzola Nintendo SWITCH Lite Coral
  32.999 RSD

  PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

po strani

Prodaja Nintendo Switch konzola i hit igrica

Najbolja ponuda Nintendo SVIČ igricaSWITCH konzola i Nintendo opreme za gamere u Srbiji. Super MarioZeldaPokemon i mnoge druge igrice na jednom mestu - Game Centar.

Nintendo je japanska kompanija osnovana daleke 1889. godine i zadužena je da, s vremena na vreme, napravi prave tektonske potrese u gaming industriji svojim novim izumima. Ukoliko niste čuli za Game Boy, Super Mario, Nintendo DS, Pokemon, NES ili Wii verovatno ste prespavali veći deo života.

Nintendo je poznat po svojim prenosivim (portable) konzolama, a najpoznatije među njima svakako su Game Boy, Nintendo DS (2DS, 3DS) i Switch. Nintendo Switch je konzola poslednje generacije i odlikuje je mogućnost igranja i kod kuće i „u pokretu“. Ekluzivne igrice po kojima je ovaj brend poznat su Pokemon, Donkey Kong i The Legend of Zelda. Naravno, Super Mario igrice su prva asocijacija. Cena Nintendo konzola zavisi od modela, starosti i drugih faktora.

Besplatna isporuka za porudžbine preko 4.999 RSD.