Nintendo SVIC igrice i konzole // online prodaja za Switch | Game Centar

NINTENDO SWITCH IGRICE PRODAJA

Set Ascending Direction

20 rezultata

Set Ascending Direction

20 rezultata

Najbolja ponuda i super cena za Nintendo SVIČ igrice, konzole i opremu u Srbiji - Nintendo SWITCH, SWITCH LITE, SWITCH OLED.

Nintendo Switch je napravljen za različite načine igranja. Nije važno da li igrate u kući ili na putovanju, velikom ili malom ekranu, sa prijateljima ili sami, SVIČ konzola će vam uvek biti pri ruci i pružiće vam neverovatnu zabavu. Joy-Con kontrolere možete povezati sa konzolom ili stavite konzolu na sto dok vi igrate ispruženi na fotelji. Ako vam je ekran previše mali lako je prebaciti sliku na veliki TV, rešenje je Nintendo Switch Dock koji se povezuje sa vašim TV-om i prebacuje igru sa konzole na veliki ekran. Ovo se dobija uz konzolu.

Za maksimalnu udobnost povežite kontrolere sa Joy-Con Grip-om (drška za kontrolere) i napravićete pravi gamepad. Joy-Con kontroleri se mogu koristiti zasebno, što će vam omogućiti igranje u dva ili više igrača. Možete i da spojite kontrolere sa Joy-Con Strap-om i time da dobijete dodatna dva tastera na gamepadu koji će povećati broj komandi prilikom igranja u paru. Ali fleksibilnost Nintendo Switch konzole ne staje ovde, jer je broj dodatnim mogućnosti skoro pa neograničen.

Nintendo Switch OLED Model konzola donosi novinu - OLED ekran veličine 7 inča, koji je veći i moćniji u u odnosu na prošle 6.2 i 5.5-inčne LCD ekrane. Ovaj ekran je dizajniran da pruža dublju crnu boju i živopisnije ostale boje, jer se svaki piksel kontroliše pojedinačno. Switch OLED model ima širok podesivi nosač sa zadnje strane konzole, omogućavajući više uglova gledanja.

Zaigrajte neke od najboljih eksluzivnih igara poput: Super Mario OdysseyMario Kart 8,  New Super Mario Bros Deluxe, Super Mario Maker 2, Super Mario Party, Mario Party Superstars, Donkey Kong ili neke od najpopularnijih igara poput Minecraft, GTA, FIFA 22, NBA 2K22, itd.

POLOVNE IGRICE PRODAJA