Web kamere

Web kamere za kompjuter / top cena!

rezultati 1-20 od 21

 1. Web kamera Redragon Hitman GW800-1
  Rejting:
  100%
  Web kamera Redragon Hitman GW800-1
  Cena: 4.999 RSD Regularna cena 5.999 RSD
  17% popust | ušteda 1,000 RSD

  PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

Page
po strani

Prodaja Web kamera i niska cena - idealne za rad od kuće

Web kamere po povoljnim akcijskim cenama u Game Centru - četujte, snimajte, slikajte i delite sa svetom lako i kvalitetno. Ponuda raznih modela različitih mogućnosti i niskih cena. Brendovi kao što su ASUS (ROG Eye S), ReDragon (Hitman, Apex, Fobos) White Shark (Cyclops), Trust (Trino, Spotlight Pro, Vero) i drugi.

Najbitnija stvar kod WEB kamerice je svakako rezolucija, koja će odrediti koliko će potencijalni LIVE video chat ili snimak biti kvalitetan. Bitno je i da li je ugrađen mikrofon u web kameru - što je slučaj kod većine modela. Game Centar prodaja omogućava nekoliko načina plaćanja, dajući tako na fleksibilnosti.

Dobra Kamera je neophodna za rad od kuće.

GAME CENTAR Beograd i Novi Sad je prodavnica igrica za prave igrače! Kupovina online, besplatna dostava na kućnu adresu za porudžbine preko 4999 dinara na teritoriji Republike Srbije.

Pogledajte našu ponudu – prodaja gaming opreme po akcijskim cenama. Prodajemo, ali i vršimo usluge servisa gaming opreme. Trudimo se da cene budu pristupačne svima.

Kada je u pitanju plaćanje, Game Centar nudi nekoliko opcija bezbedne kupovine bez skrivenih troškova.

 • Besplatna dostava (za sve iznose preko 4999 dinara)
 • Brza isporuka za SVA mesta u Srbiji (Beograd, Novi Sad, Kragujevac, Kraljevo, Čačak, Subotica, Leskovac, Niš, Sremska Mitrovica, itd.)
 • Plaćanje na rate
 • Online plaćanje
 • Plaćanje pouzećem
+ prikaži više - prikaži manje