Šuška se da Sony sprema PlayStation 5 Pro konzolu sa vodenim hlađenjem!

PlayStation 5 Pro
9. februar 2023. 246 pregleda

Šuška se da Sony sprema PlayStation 5 Pro konzolu sa vodenim hlađenjem!

Veruje se da možemo da očekujemo novu verziju PS5 konzole i to PlayStation 5 Pro, umesto slim varijante o kojoj se proteklih par meseci pričalo. S tim rečeno, očekujemo da će nova Pro konzola imati unapređene karakteristike u poređenju sa svojim prethodnicima, a među tim karakteristikama svakako spada i novi AMD procesor.

PlayStation 5 Pro

PlayStation 5 Pro konzola će imati vodeno hlađenje!

Još jedna od bitnijih karakteristika koje možemo da očekujemo je svakako unapređeno hlađenje. Trenutno PlayStation 5 konzola reguliše temperaturu svojih komponenti pomoću ventilatora i metala. Rešenje sa tečnim hlađenjem svakako nije novina, jer se ovako nešto pokazalo kod PC konfiguracija savršeno, pa su stručnjaci iz Sony korporacije odlučili da probaju ovakvu tehnologiju i na svom najpopularnijem proizvodu.

Vlasnici PlayStation 5 Pro konzole svakako mogu da očekuju unapređenu tehnologiju od samog starta, makar kada je reč o regulaciji temperature konzole. Nadamo se da će ovo rešenje postati standard u narednoj generaciji PlayStation uređaja! Da li će to uticati i na promenu dizajna same konzole, još ne znamo.

Za više informacija prati naše blogove!

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.