Kuler za PC, laptop i kućište / Top cena hladnjaka, vodeno hlađenje

rezultati 1-20 od 139

Page
po strani

Kuleri za kućišta, hladnjaci za PCU, standardni modeli i sa RGB osvetljenjem - nađite idealnu temperaturu za Vaš PC ili laptop samo u Game Centar prodavnicama.

Idealna temperatura PC računara je jedna od ključnih stvari kada je u pitanju neometan rad kompjutera - stoga je dobar cooler jako bitna stavka prilikom sastavljanja konfiguracija. Odaberite svetleće hladnjake ili ventilatore za kompletan estetski uređaj. Takođe, u ponudi imamo i veliki izbor vodenih hlađenja. Ukoliko se vaš laptop glasnije čuje ili pregreva onda je poslednji čas da pogledati neki od coolera za laptop iz naše ponude. Renomirani brendovi poput Cooler MasteraNZXTMarvoDeepCoolASUS. Gotovo sva potrošnja električne energije pretvara se u toplotu, a pregrevanje predstavlja najčešći uzrok usporavanja računara i kvara kompjutera. Stoga dobro vodite računa o temperaturi računari, laptopova i komponentni. Odgovarajući obrtaji u minutu ventilatora omogućavaju da produžite radni vek vašeg PC-a.

Sklapanje PC konfiguracija po povoljnoj ceni - samo u Game Centar prodavnicama - Imate pitanje? Pozovite naš Call centar na 069759859.

+ prikaži više - prikaži manje