sklapanje pc konfiguracija racunara i kompjutera Sklapanje računara i kompjuterskih konfiguracija po želji

Uvod - šta je važno kod sklapanja računara?

Pažljiv zbor svake komponente u konfiguraciji računara je jako bitan prilikom kupovine ili sklapanja novog PC-a. Od same kompatibilnosti komponenti računara zavisi i buduća stabilnost čitavog sistema. Odabir kvalitetnih i sigurnih delova je u današnje vreme jako komplikovana odluka, što zbog šarolikih cena, što zbog ogromne ponude kod različitih firmi. Bitno je i da napomenemo da je za jednu osnovnu konfiguraciju potreban procesor, matična ploča, grafička kartica, hard disk ili SSD, RAM memorija, napajanje i kućište. U nastavku ovog teksta ćete naći smernice koje će vas dovesti do dobrih komponenata vašu novu PC konfiguraciju.

Kako izabrati najbolje PC komponente

Game Centar je poznat po kvalitetnim računarskim konfiguracijama koje su u potpunosti prilagođene svakom pojedincu, nastojimo da svim kupcima ponudimo najveći, najbolji i najkvalitetniji izbor svih PC komponenti koje su danas dostupne. Naš sistem je osmišljen vrlo jednostavno, a mi smo tu da vas posavetujemo, uputimo i pokažemo sve raspoložive opcije koje trenutno nudimo za istinski prilagođen kompjuterski sistem (PC Build). Sa nama NE morate da budete kompjuterski genije, dovoljno je da znate svoje osnovne potrebe, a naši stručnjaci će Vam pomoći i suziti izbor na komponente koje su međusobno savršeno kompatibilne. Izgradite svoj sledeći računar idealno prema vašoj meri i preuzmite kontrolu kako biste sklopili PC sistem savršeno prilagođen Vama.

Pozovite nas na: 069 759 859 ili pišite na office@gamecentar.rs

sklapanje pc konfiguracija srbija

Nudimo isključivo NOVE i KVALITETNE komponente POZNATIH BRENDOVA. Naši računari su lako NADOGRADIVI u budućnosti, osmišljeni da imaju TIH i STABILAN rad. Uvek odradimo VRHUNSKI menadžment kablova, koji omogućava nesmetano strujanje vazduha radi boljeg hlađenja, kao i prelep izgled unutrašnjosti vašeg kućišta. Svaki Game Centar računar je testiran pre slanja, 100% ISPRAVAN i STABILAN.

Šta je dobra ponuda računara i kako se sačuvati od prevare?

U praksi veoma često nailazimo na velik broj računara koji se predstavljaju kao "brendirane mašine" od strane prodavaca. Ono što smo primetili, a zajednička karakteristika je za većinu takvih računara je da uopšte nisu dobro konfigurisani. Zapravo, čak i ako ne gledamo odnos cene i kvaliteta ili uloženo-dobijeno (a trebalo bi i to gledati), ne nailazimo na kvalitetne komponente od kojih je sklopljena PC konfiguracija. Kada uzmemo papir i olovku, lako možemo da izračunamo da li se više isplati da sami sklopimo PC konfiguraciju ili da kupimo gotov sklopljen računar? Odgovor koji se u praksi pokazao kao tačan je da je bolje sam sklopiti svoju PC konfiguraciju, nego kupiti već sklopljen računar koji često nema sve ono što nam treba ili je prosto tehnički loše i neprofesionalno sklopljen. Važno je da ne dozvolite da vas zavaraju pompezne reklame poput: "Gejmerski računar već od 19.999 dinara" i slične prevare, jer u realnosti ni jedan računar koji košta manje od 40-50.000 RSD ne može da dobije titulu "gejmerski". Ipak, razni primeri poput ovoga često pronalaze svoje kupce koji nisu svesni da su prevareni, jer za prosečnog korisnika računara dovoljno je i to što konačno ima računar koji radi, a njegove karakteristike prestaju da budu bitne.

Pogledajte neke od računara koje smo sastavili

Game Centar ima jednostavan cilj, a to je da vam ponudi najpovoljnije komponente za PC konfiguraciju i uz to SIGURAN i PROFESIONALAN servis i održavanje računara. Svi znamo da uopšte nije teško napraviti dobru konfiguraciju od PC komponenti koje se mogu naći u našoj prodavnici, ali ruku na srce, mnogi kupci nisu sigurni kakva konfiguracija bi bila pun pogodak za njihove potrebe, tako da smo uvek raspoloženi da pomognemo. Na taj način, svaki naš kupac ostvari uštedu, a na kraju dobije računar ili laptop baš onakav kakav je želeo.
Pogledajte neke od Buildova iz naše radionice:

Poručivanje komponenti, lager i sve drugo što treba da znate

Svi računari se sastavljaju isključivo po porudžbini i uglavnom ih ne držimo ih na lageru. Uvek prodajemo samo aktuelnu generaciju komponenti, ali naravno, ne možemo da garantujemo koliko će brzo neke stvari zastareti. U ponudi imamo i veliki izbor monitora po veoma konkurentnim cenama. Rok isporuke jednog prosečnog računara je 4-5 RADNIH dana. U slučaju odabira vrlo specifičnih ili retkih komponenti na zahtev, pojedine stvari mogu da se čekaju i po 6-7 radnih dana. Pod garanciju spada samo i isključivo hardverski deo računara. Svi softverski kvarovi ne podležu reklamacijama. Ukoliko želite, računar može da stigne sa INSTALIRANIM OPERATIVNIM SISTEMOM (Windows 10 ), svežim drajverima i programima (Web Browser, AntiVirus, itd.).

Obratite pažnju:

• DOBIJATE GOTOV PROIZVOD, SAMO GA UKLJUČITE U STRUJU I KORISTITE, SVE JE UNAPRED PODEŠENO I SPREMNO ZA RAD.

• NUDIMO VIŠE VRSTA PLAĆANJA - GOTOVINSKO, KARTICE, ČEKOVI, ONLINE, VIRMANSKI.

• NE RADIMO ZAMENE KOMPONENTI STARO ZA NOVO.

• NUDIMO OPCIJE PLAĆANJA NA RATE PUTEM ČEKOVA ILI KREDITNIH KARTICA U NAŠOJ PRODAVNICI.

• ZBOG ČESTIH OSCILACIJA U PONUDI KOD DOBAVLJAČA, MOLIMO VAS DA PRE PORUČIVANJA PROVERITE TRENUTNU CENU, ROK ISPORUKE, KAO I RASPOLOŽIVOST NAVEDENIH KOMPONENTI.

Poručivanje, slanje i načini plaćanja PC računara i komponenti

Računare, komponente, kao i svaki drugi artikal iz naše ponude dostavljamo na SVAKU adresu u Republici Srbiji, putem kurirske službe. Svaka pošiljka je DOBRO UPAKOVANA i OBEZBEĐENA za transport, u originalnoj ambalaži. Nudimo razne opcije plaćanja, po meri svakog kupca - plaćanje prilikom preuzimanja (pouzećem), plaćanje online karticama direktno preko sajta, čekovi i rate u našoj prodavnici u Novom Sadu.