PS4 konzole

PS4 konzole

Set Ascending Direction

3 rezultata

Set Ascending Direction

3 rezultata

PS4 konzole prodaja i niske cene

PlayStation 4 cene povoljne i za nove i za polovne konzole.

U Game Centar online shopu i prodavnici prodajemo, ali i vršimo otkup Sony PlayStation 4. U ponudi imamo sve modele Sony 4 – PRO, Slim i Fat. Trudimo se da cena bude pristupačna svima, a u ponudi imamo i korišćene konzole uz koje dobijate dugotrajnu garanciju. Pratite naš sajt pošto su proizvodi iz ove rubrike često na akciji. Imamo modele od 500GB-1TB, kao i razne bundleova sa AAA igricama ili dodatnim gamepadom. Cena varira u zavisnosti od vrste bundla i kapaciteta memorije.

Neke od najboljih igrica možete igrati ekskluzivno samo na PS4 konzolama, a to su: Uncharted, God of War, The Last of Us, Horizon Zero Dawn, Little Big Planet, Killzone, Detroit, DriveClub, Gran Turismo, Until Dawn. Uz PS4 Pro konzolu uživajte u 4K rezoluciji u najboljim igrama ikad poptu GTA 5, Red Dead Redemption 2 ili kultnim sportskim igrama poput NBA, FIFA, PES.

Pogledajte našu ponudu – prodaja gaming opreme po akcijskim cenama. Kupujemo, prodajemo, ali i vršimo usluge servisa gaming opreme. Trudimo se da cene budu pristupačne svima.

Kada je u pitanju plaćanje, Game Centar nudi nekoliko opcija bezbedne kupovine bez skrivenih troškova.