Kačketi i kape

18 Kom

po strani

PRODAJA KAČKETA I KAPA za GEJMERE / NISKA CENA

Kačketi prodaja – pogledajte najlepše boje renomiranih brendova koje ima ova planeta. Bilo da nosite kačket dole ili naopako sigurni smo da ćete pronaći Vama najlepši i najadekvatniji, bilo da vam treba muški ili ženski kačket. Cena varira u zavisnosti od proizvođača i modela. U Game Centar online shopu i prodavnici vršimo prodaju kačketa i kapa najčešće iz sveta gaminga, a neki od najpopularnijih modela trenutno su XBOX, Sony, Minecraft, GOW, Fortnite i Overwatch kačketi od renomiranih brendova kao što su J!nx, Numskull, Gaya, Difuzed i drugi. Pogledajte našu ponudu – prodaja gaming opreme po akcijskim cenama. Kupujemo, prodajemo, ali i vršimo usluge servisa gaming opreme. Trudimo se da cene budu pristupačne svima.

Cena varira od proizvođača, a dostava je brza u sva mesta u Srbiji.

Kada je u pitanju plaćanje, Game Centar nudi nekoliko opcija bezbedne kupovine bez skrivenih troškova.

  • Brza isporuka za SVA mesta u Srbiji (Beograd, Novi Sad, Kragujevac, Kraljevo, Čačak, Subotica, Leskovac, Niš, Sremska Mitrovica, itd.)
  • Plaćanje na rate
  • Online plaćanje
  • Plaćanje pouzećem

Najbolji POKLON za decu - obradujte svoje bližnje po povoljnoj ceni.

GAME CENTAR Beograd i Novi Sad je prodavnica igrica za prave igrače! Kupovina online, besplatna dostava na kućnu adresu za porudžbine preko 2999 dinara na teritoriji Republike Srbije.

+ prikaži više - prikaži manje