Monitori

Set Ascending Direction

1-20 of 53

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Set Ascending Direction

1-20 of 53

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Prodaja gejmerskih monitora renomiranih brendova.

Nije važno da li ste gejmer ili redovan korisnik računara, treba da uživate u vrhunskom kvalitetu slike ekrana svih popularnih proizvođača.

Trudimo se da ponudimo pristupačne cene gaming monitora uz besplatnu dostavu na teritoriji Srbije. Veoma važan deo formiranja kvalitetne računarske konfiguracije je i ulaganje u gejmerski monitor dobrog kvaliteta, koji će osigurati da vidite najbolje rezultate Vašeg računarskog hardvera. Vreme koje ulažete u odabir najboljeg gejmerskog monitora za vas, je podjednako važno kao i vreme koje ulažete za odabir procesora ili grafičke kartice za vašu mašinu. I najbolja moguća grafika sa 300+ FPS pada u vodu, ako nemate dobar gejmerski montor koji može da kvalitetno isprati sve te divne efekte. Kako vremenom igre postaju sve više grafički intenzivnije izahtevnije, potrebno je osigurati da Vaš ekran može to da isprati, a ne da ostanete zaglavljeni ili sa mrtvim pikselima.

Važno je napomenuti da je umetnicima, grafičkim dizajnerima, fotografima i majstorima video produkcije i multimedije potreban izuzetno kvalitetan monitor namenjen kreiranju sadržaja. To su ekrani sa visokom rezolucijom 4K / 2K ili FullHD kako bi obezbedili mnogo prostora na ekranu i najkvalitetniji prikaz slika. Sa IPS panelima nema greške, jer ih odlikujuveoma precizne boje, kristalno jasni displej i široki uglovi gledanja.

GAME CENTAR Shop vam nudi raznovrsne brendove koji su lideru na polju gejmerskih monitora, od kojih treba napomenuti DELL, LG, ASUS, AOC, ACER, Gigabyte, BenQ...