Napokon je završena nestašica PlayStation 5 konzola!

Kraj nestašice PS5 konzola
20. januar 2023. 226 pregleda

Napokon je završena nestašica PlayStation 5 konzola!

Od kako je sama konzola izašla na tržište, veliki broj ljudi nije mogao da dođe do svog primerka, a to je trajalo sve do nedavno. Na vašu sreću, PlayStation 5 konzola je dostupna kod nas!

Kako tvrdi kompanija Sony, nestašica PS5 konzola je napokon završena. PlayStation 5 konzola je izašla u novembru 2020. godine, ali doći do svog primerka iste je bilo gotovo nemoguće od kako se konzola pojavila. Količine koje su se pojavljivale na našem tržištu su prodavane gotovo u potpunosti u roku od samo jednog dana! Problemi koji su doveli do ovakve situacije su prouzrokovane globalnom pandemijom, zbog kojeg su gejmeri više vremena provodili po kućama i iz tog razloga je sama potražnja bila veća. Pored toga, Sony je imao problem sa nedostatkom čipova za konzole, što je dodatno pogoršalo situaciju i dovelo do usporenja proizvodnje PS5 konzola.

PlayStation 5 konzola

Veliko nezadovoljstvo korisnika koji su bili suočeni sa ovom situacijom je bilo neizbežno, jer nije postojala ni jedna druga opcija nego da tražite svoju konzolu po svim mogućim prodavnicama, što nekima nažalost nije išlo za rukom. Kako je predstavnik kompanije Sony objavio: “Počevši od sada, svako ko bude želeo novu PlayStation 5 konzolu, moći će da je kupi u prodavnicama širom sveta.”

Da li ste našli svoj primerak?

Pored toga, očekuje nas sjajan PlayStation VR2 sledećeg meseca. Virtuelna realnost nikada do sada nije bila toliko napredna, a Sony je objavio da ćemo ostati bez reči dok budemo igrali neke od omiljenih naslova.

PlayStation VR2

Sony PlayStation 5 je sada dostupan svima. S tim rečeno, pogledajte koje mi imamo u ponudi!

PS5 Game Centar

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.