The Last Of Us | istinsko preživljavanje i emotivna priča, super cena

The Last of Us serijal igrica vas vodi na uzbudljivo putovanje kroz postapokaliptični svet, gde svaki izbor ima svoju cenu. U ovoj igri, koja je definisala jednu generaciju, upoznajete nezaboravne likove i suočavate se sa izazovima koji testiraju vaše moralne granice.

3 Kom

 1. PS5 The Last of Us Part I
  Rejting:
  100%
  PS5 The Last of Us Part I
  Cena: 9.999 RSD

  PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

 2. PS4 The Last Of Us 2
  Rejting:
  100%
  PS4 The Last Of Us 2
  Cena: 4.799 RSD

  PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

po strani

Otkrij svet The Last of Us - Pustolovina koja se ne zaboravlja

The Last of Us serijal, remek-delo video igara, vas vodi na nezaboravno putovanje kroz opustošen i postapokaliptični svet. Ova priča nije samo još jedna igra o preživljavanju; ona je introspekcija čovečanstva, moralnosti i večite borbe za opstanak.

Kako počinje The Last of Us - Priča

Sve počinje sa virusom koji zahvata svet, pretvarajući žrtve u zombi-like bića, nemilosrdne i zastrašujuće. U ovom novom svetu, civilizacija kakvu poznajemo više ne postoji. Mesto toga, ostaci čovečanstva bore se za preživljavanje u ruševinama gradova, dok priroda polako preuzima svoje. Ovaj serijal vas stavlja u cipele likova koji se bore da sačuvaju ljudske osobinw u svetu koji je izgubio svaki smisao čovečnosti.

the last of us igrica

Glavni likovi u serijalu

Joel, jedan od glavnih protagonista, je tragični heroj, čovek koji je izgubio sve i sada pokušava da nađe smisao u svetu bez nade. Njegova priča se prepliće sa pričom Ellie, mlade devojke koja možda poseduje ključ za spas čovečanstva. Njihov odnos, koji se razvija kroz igru, je srce serijala – priča o ocu i ćerki koja nikada nisu bili u krvi povezani, ali su kroz patnje i izazove postali porodica.

Kako odluke utiču na igru i igrača

Igrači su postavljeni u situacije gde moraju donositi teške odluke. Da li ćete spasiti nekoga ko vam je pomogao, ili ćete se fokusirati na veći cilj? Svaki izbor ima svoje posledice, a igra vas stalno podseća na to. Ova dinamika izbora i posledica čini igru izuzetno angažujućom i emotivno nabijenom.

Revolucionarna grafika i zvuk

Grafički, The Last of Us postavlja nove standarde. Detalji u svetu igre su zadivljujući, od razrušenih zgrada prekrivenih mahovinom i lišćem do napuštenih gradova koji odzvanjaju tihim, sablasnim zvukovima. Osvetljenje i teksture donose ovaj svet do života, pružajući igračima utisak da su zaista deo ove postapokaliptične stvarnosti.

Zvuk u igri takođe igra ključnu ulogu. Tišina je često prekinuta zvucima prirode, ili opasnosti koje vrebaju iza svakog ćoška. Muzička podloga, koja varira od tihih, emotivnih melodija do intenzivnih, dramatičnih tonova, savršeno prati dinamiku igre.

Zašto je The Last of Us jedna od najboljih igara ikad?

Ono što čini The Last of Us zaista posebnim je priča. Priča koja vas vuče, koja vas tera da se pitate o sebi i o svetu oko vas. Ovo je priča o ljubavi, gubitku, i nadolazećoj nadi u svetu koji je izgubio svetlo. Likovi sa kojima se susrećete su kompleksni, sa svojim pričama, strahovima i nadanjima.

Na kraju, The Last of Us nije samo igra; to je iskustvo koje će vas promeniti, naterati vas da razmišljate i osećate na način koji nijedna druga igra nije uspela. To je priča o čovečanstvu u svom najsirovijem obliku, priča koja ostaje s vama dugo nakon što igru završite.

Najčešća pitanja / FAQ o "The Last of Us"

 1. Šta je "The Last of Us"?
  "The Last of Us" je akciono-avanturistička video igra postavljena u postapokaliptičnom svetu. Igra se fokusira na priču o preživljavanju, emotivnu dubinu i interakciju među likovima.

 2. Ko je glavni lik u "The Last of Us"?
  Glavni likovi su Joel, grubi muškarac, koji je preživeo apokalipsu, i Ellie, mlada devojka koja možda drži ključ za lek protiv virusa koji je uništio svet.

 3. Da li je "The Last of Us" dostupan na svim konzolama?
  Originalno, igra je bila izdata za PlayStation 3, a kasnije su usledile verzije za PlayStation 4 i PlayStation 5.

 4. Kakva je priča u "The Last of Us"?
  Priča prati Joela i Ellie dok putuju kroz SAD, suočavajući se s različitim frakcijama preživljavajućih i zaraženim stvorenjima, u pokušaju da pronađu lek za virus.

 5. Kakav je gameplay u "The Last of Us"?
  Igra kombinuje elemente stealtha, borbe, istraživanja i rešavanja zagonetki, sa snažnim fokusom na priču i razvoj likova.

 6. Da li postoji multiplayer mod u "The Last of Us"?
  Prvi deo igre ima multiplayer mod nazvan "Factions", koji omogućava igračima da se takmiče ili sarađuju u različitim misijama.

 7. Kakav je prijem igre od strane kritičara i igrača?
  "The Last of Us" je univerzalno hvaljen zbog svoje priče, likova, vizuelnog dizajna i emotivnog uticaja, često se smatra jednom od najboljih video igara svih vremena.

 8. Da li ima nastavaka ili spin-offova za "The Last of Us"?
  Serijal uključuje glavni nastavak, "The Last of Us Part II", kao i nekoliko DLC-ova koji proširuju priču.

 9. Koje su glavne teme u "The Last of Us"?
  Serijal istražuje teme preživljavanja, ljudskosti, moralnih dilema, gubitka, i nade u izazovnim okolnostima.

 10. Da li "The Last of Us" ima filmske ili televizijske adaptacije?
  Postoji televizijska serija izdata od strane HBO, koja vrlo kvalitetno adaptira i širi priču, kao i svet igre. Vredi pogledati.