Gamepadi i Džojstici za Vaš PS5 | DualSense za PlayStation 5 prodaja

10 Kom

 1. PS5 Stick Module
  Rejting:
  100%
  PS5 Stick Module
  Cena: 3.999 RSD

  PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

 2. DualSense Wireless Controller PS5
  Rejting:
  98%
  DualSense Wireless Controller PS5
  Cena: 9.499 RSD

  PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

po strani

Džojstici / Gamepadi za PS5 prodaja 

Da li vam treba novi džojstik za PS5 DualSense? Kod nas imate sve na jednom mestu - povoljne cene, akcije i popusti svakog meseca. U Game Centar online shopu prodajemo, PS5 DualSense kontrolere i drugu opremu. Bežični džojstik možete napuniti preko USB kabla, a možete poručiti i PS5 DualSense Charging Station iz naše prodavnice. Nabavite džojstik u boji kojoj želite.

Pogledajte našu ponudu – prodaja gaming opreme i igara po akcijskim cenama. Kupujemo, prodajemo, ali i vršimo usluge servisa gaming opreme. Trudimo se da cene budu pristupačne svima.

Pratite naš sajt i društvene mreže kako bi u pravo vreme saznali koje igre su na akciji, sniženju i u preorder-u. Iskoristite popuste i nagradne poene. Pored najkvalitetnijih slušalica za PS5 na tržištu u prodaji imamo i ostalu opremu za Sony PlayStation 5 konzole.

Kada je u pitanju plaćanje, GAME CENTAR nudi mnogo opcija bezbedne kupovine bez skrivenih troškova. GAME CENTAR Beograd i Novi Sad je prodavnica igrica za prave igrače! Kupovina online, besplatna dostava na kućnu adresu za porudžbine preko 4999 dinara na teritoriji Republike Srbije.

Rezervišite svoj primerak PS5 konzole.

+ prikaži više - prikaži manje