Najnoviji kostimi u igri Marvel's Spider-Man 2!

Najnoviji kostimi u igri Marvel's Spider-Man 2!
12. septembar 2023. 160 pregleda

Najnoviji kostimi u igri Marvel's Spider-Man 2!

Jedan od vrhunaca igara Marvel's Spider-Man iz 2018. godine i njegovog Miles Morales iz 2020. godine bio je lov na nove kostime. Igrači su mogli da prelaze sa Spider-Manovog standardnog kostima na nešto potpuno drugačije putem zadataka i otključavanja tokena. Kroz obe igre, postojalo je desetine opcija za izbor, dok su kostimi inspirisani bogatom istorijom Spider-Man stripova tokom decenija, odela iz brojnih filmskih inkarnacija ovog junaka, pa čak i nekoliko originalnih ideja. Za igru Marvel's Spider-Man 2, postoji potpuno nova garderoba za istraživanje. Do sada, izgleda da developer Insomniac ažurira kolekciju Spajder-nitova sa originalnijom kolekcijom odela za web-lutanje, sa manjim brojem kostima inspirisanih stripovima ovog junaka. Već znamo da će Peter Parker nositi svoj zloglasni crni Symbiote kostim u nastavku, pri čemu ova verzija izgleda kao živ oklop koji je spojen sa njim.

Osim tog zlokobnog izgleda, kostimi koje su otkriveni za Spider-Mana do sada uključuju nove izglede inspirisane mitologijom, više taktičkih opcija, pa čak i neke besprekorno bele tkanine. Što se tiče Miles-a, on i dalje nosi svoj prepoznatljivi crveno-crni kostim, kao i svoj biomehanički komplet, oklopni izgled koji verovatno ima skriveni Stark Technologies logo na sebi i kostim koji ga čini savršeno udobnim za pojavljivanje u epizodi Power Rangersa.

Napredni kostim

Peter Parker i dalje nosi svoj Napredni kostim u Marvel's Spider-Man 2, koji mu je poklonio Otto Octavious pre nego što je postao Dok Ock, a koji ima poznati dizajn u poređenju sa njegovim originalnim klasičnim kostimom, kao i više upečatljiv pauk-ikona. To je i dalje modernizovani pogled na ikonični izgled Spider-Mana, a za Marvel's Spider-Man 2 boje su značajno pojačane za avanturu na PS5.

Spider-Man 2

Klasični kostim Milesa Moralesa

Slično Parkeru, Miles Morales još uvek nosi svoj Klasični kostim kao svoj podrazumevani izgled, koji je dobio oštru nadogradnju zahvaljujući fokusu na razvoju igre kao ekskluzivne za PS5 konzole. To je elegantno i funkcionalno, crveni akcenti čine ga još privlačnijim, a pun je skrivene tehnologije koja daje Milisu prednost u borbi.

Spider-Man 2

Symbiote kostim

Insomniacova interpretacija Symbiote kostima je ona koja meša vanzemaljsku jezivost tog organizma sa modernim pristupom jednom od najizdržljivijih modnih izjava Spider-Mana. Pretežno crn i sa velikom Spider-ikonografijom koja ističe njegov dizajn, Symbiote kostim izgleda kao bio-organski oklop na Spider-Manu, drugi sloj zlokobnih namera koji polako počinje da korumpira webhead-a kako postaje brutalniji, opasniji i potencijalno smrtonosniji kada skače u borbu.

Spider-Man 2

Arachknight kostim

Da li Peter Parker ima skriveni bodež pričvršćen za svoj web-shooter? Izgleda da ima, jer ovaj ansambl izgleda kao da je izvučen iz igre Assassin's Creed. Ovaj kostim će takođe biti dostupan u nekoliko varijacija boja kao deo rane pretprodaje.

Spider-Man 2

Aurantia kostim

Aurantia se opisuje kao otrovna crveno-smeđa kristalna alkoholno-rastvorljiva boja, što objašnjava masku na masku u ovom kontekstu. Takođe zvuči kul i daje ovom kostimu toksični izgled.

Spider-Man 2

Taktički kostim

Ako taktički znači da sebe učinite što vidljivijim ciljem pred jako naoružanim lovcima koji rade za Kravena, onda je misija ispunjena!

Spider-Man 2

Kostim iz 25. veka

Iako izgleda kao da nosi futurističke hokejaške jastuke, ovaj kostim i dalje izgleda kao zabavna alternativa opasnoj biomasi koja ima potencijal da polako iskrivi tvoju ličnost i učini te nasilnijim.

Spider-Man 2

Stone Monkey kostim

To je hrabar modni potez, prijatelju. Da vidimo kako će se Spider-Man snaći u borbi dok nosi krzneni ovratnik i šemu boja koja bi naterala profesionalne grafičke dizajnere da besne.

Spider-Man 2

Apunkalyptic kostim

Imali smo Spider-Punk odela u prošlosti, sada dobijamo post-apunkalitički kostim koji ima sve što možeš poželeti u modi za kraj sveta. Istrošeni kožni prsluk, traka preko grudi i dovoljno prostora u maski da tvoja moderna frizura diše.

Spider-Man 2

Agimat kostim

Ljubičasta i zlatna je hrabra modna izjava i iako ovaj outfit deluje pomalo raskošno, Miles će sigurno privući pažnju.

Spider-Man 2

Shadow Spider kostim

Shadow Spider-Man je srednjovekovna transformacija Milesa iz druge dimenzije, u kojoj ima magični plašt, može se teleportovati i baca D20 svaki put kad treba da pobegne. Kao i Peterov ArachKnight kostim, Shadow Spider kostim će takođe imati nekoliko varijacija boja.

Spider-Man 2

Red Spectre kostim

Ovo je treći kostim na ovoj listi koji ima dizajn sa kapuljačom i nikada ne postaje dosadan. Posebno sa bojama koje ovako živopisno izbijaju.

Spider-Man 2

Encoded kostim

Da li je Miles radio dvostruki posao u Advanced Ideas Mechanics? Moguće je, jer Encoded kostim izgleda kao da je napravljen sa materijalima iz istraživačke laboratorije pune ljutih naučnika obučenih kao pčelari, ali ovaj oklop izgleda zaista impresivno.

Spider-Man 2

Biomechanical kostim

Kada gledaš previše epizoda animea Guyver, rezultat je Spider-Man kostim sa izloženim mišićnim strukturama, ugrađenim karakteristikama i izgledom koji je 200% fantastičan.

Spider-Man 2

Tokusatsu kostim

Ovaj Tokusatsu kostim izgleda kao da je izašao iz japanske TV emisije i sa dizajnom koji je tako sjajan, metkovi će verovatno skliznuti sa njega ako ga pogode.

Spider-Man 2

To su do sada otkriveni kostimi u igri Marvel's Spider-Man 2. Prati naš blog za više informacija o ovom naslovu i poruči svoj primerak na vreme!

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.