PlayStation VR2 | Virtual Reality za PS5 (virtuelna realnost u igricama) PSVR2 top cena

Uronite u neverovatne 3D svetove uz pomoć PlayStation VR2 kacige. Nemoj samo da se igraš, živi igru - PSVR2 je novi doživljaj gaminga na PS5. Odlična cena za PSVR2 kacigu.

3 Kom

po strani

VR2 NAOČARE ZA PS5 PRODAJA / PlayStation VR2, super cena

VR2 naočare prodaja u Game Centru za PlayStation 5 platformu. Virtuelna realnost je stigla, novija i drastično poboljšana. Doživite potpuno novi osećaj gaminga uz Sony PS5 VR2 headset. Bilo da želite da igrate igrice ili da gledate filmove pripremite se za do sada neviđena iskustva. U našoj ponudi možete videti nekoliko varijanti VR2 uređaja, imamo standardne bundleove sa headsetom, igricama, džojsticima (VR2 Sense kontrolerima). Uz pomoć VR2 naočara doživite još realnije sve vaše fantazije.

Game Centar - Vaša destinacija za najnoviju Virtuelnu realnost!

Dobrodošli u Game Centar, vašu prvu i poslednju destinaciju za sve što se tiče sveta igara i virtuelne realnosti! Sa radnjama u Novom Sadu i Beogradu, predstavljamo vam najnoviji dragulj u svetu igara - PlayStation VR2 naočare za PlayStation 5 platformu.

Virtuelna realnost je sada bliža nego ikad pre, i mi smo tu da vam omogućimo da je doživite na najbolji mogući način. Sa Sony PS5 VR2 headsetom, ulazite u potpuno novu dimenziju gaminga i zabave. Bez obzira da li ste zaljubljenik u video igre ili volite da se potpuno izgubite u svetu filmova, ovo je iskustvo koje ne želite da propustite.

Naša ponuda VR2 uređaja je raznovrsna i prilagođena vašim potrebama. U našoj širokoj paleti proizvoda, možete pronaći standardne bundleove koji uključuju VR2 headset, najnovije igre koje su dostupne za PS5 platformu i VR2 Sense kontrolere. Bez obzira na to da li ste hardcore igrač ili casual korisnik, VR2 naočare će vam omogućiti da doživite igre na potpuno novi način.

Šta čini PlayStation VR2 posebnim?

Osim neverovatno visoke rezolucije i tehnološke superiornosti, ove naočare vam omogućavaju da doslovno zakoračite unutar sveta igara. Osećajte svaki korak, svaki skok, svaki trenutak napetosti kao da se dešava oko vas. Sa zvukom koji dolazi sa svih strana zahvaljujući integrisanim slušalicama, bićete potpuno uronjeni u igru.

Ali PlayStation VR2 nije samo za gaming. Možete koristiti ove naočare da istražite virtuelne svetove, gledate filmove sa potpunim osećajem prisutnosti, ili čak učestvujete u virtuelnim koncertima i događajima. Mogućnosti su gotovo beskonačne.

Tehničke specifikacije PlayStation VR2: Iskoristite VR do maksimuma

Kako biste bolje razumeli moć i inovaciju koju nudi PlayStation VR2, evo detaljnog pregleda tehničkih specifikacija ovih impresivnih VR naočara:

4K HDR Vizuali za kristalnu jasnoću

Jedna od najupečatljivijih karakteristika PlayStation VR2 je njegova sposobnost da pruži 4K HDR vizuale. Ova visoka rezolucija omogućava kristalno čiste slike koje oživljavaju virtuelni svet pred vama. Bilo da istražujete fantastične svetove igara ili gledate filmove, osetićete neverovatan nivo detalja i realizma.

110 Stepeni vidno polje za potpunu imerziju

VR iskustvo postaje potpunije uz impresivnih 110 stepeni vidnog polja koje nudi PlayStation VR2. Ovo široko vidno polje vam omogućava da se potpuno uronite u virtuelni svet bez osećaja ograničenosti. Osećaćete se kao da ste zaista tamo, okruženi svim dešavanjima.

Napredni Grafički rendering za realističan izgled

PlayStation VR2 je opremljen naprednim grafičkim renderingom koji omogućava realističan izgled virtuelnih svetova. Senke, teksture i detalji su impresivno izrađeni, čineći svaku igru ili iskustvo još upečatljivijim.

Jednostavno podešavanje uz pomoć samo jednog kabla

Jednostavnost korišćenja je ključna karakteristika PlayStation VR2. Sa samo jednim kablom, možete brzo i lako povezati VR2 headset sa vašim PlayStation 5 konzolom. Ovo olakšava postavljanje i početak igranja bez komplikacija.

Nova Generacija VR igračkog doživljaja

PlayStation VR2 donosi potpuno novu generaciju VR igara koje redefinišu žanr. Sa svojim impresivnim tehničkim mogućnostima, VR2 omogućava razvoj novih iskustava koje dosad niste mogli ni zamisliti. Budite spremni na igre koje će vas potpuno osvojiti.

PlayStation VR2 Sense™ Tehnologija:

  • Praćenje pokreta oka: Sense tehnologija omogućava praćenje pokreta oka, što znači da igra može reagovati na vaše poglede i fokusiranje. Ovo dodatno unapređuje nivo interakcije i realizma.
  • Povratne informacije sa Headset-a: VR2 headset ima sposobnost pružanja povratnih informacija koje vam pomažu da budete potpuno uronjeni u igru. Osećaćete vibracije i efekte koji odgovaraju dešavanjima u igri.
  • 3D Audio tehnologija: Zahvaljujući 3D audio tehnologiji, zvuk će dolaziti sa svih strana, pružajući potpuno imerzivno audio iskustvo. Moći ćete precizno odrediti odakle dolazi zvuk, što je ključno za realistično VR iskustvo.

S ovim impresivnim tehničkim karakteristikama, PlayStation VR2 postavlja nove standarde u virtuelnoj realnosti. Iskoristite moć ovih naočara i uđite u svet igara i zabave na potpuno novi način.

Najbolje PS VR2 Igre

Na svakom sistemu postoje igre koje treba izbegavati dok pregledate dostupne igre, a PS VR2 nije izuzetak. Tu smo da vam pomognemo. Dobra vest je da je ovaj spisak PlayStation VR2 igara sertifikovan (od strane VG247) kao 100% kvalitet i hitovi u najavi. Ove igre su sve igrane na stvarnom VR2 hardveru, tako da možete verovati onome što kažemo. Nijedna igra ne dolazi na ovu listu preporuka ako nije temeljno testirana.

Horizon Call of the Mountain

Iako nije ukupno najbolja igra dostupna za PS VR2, Horizon Call of the Mountain trenutno je naslov koji se mora igrati zbog očaravajuće vizuelne atraktivnosti. To možda zvuči malo nepravedno prema samoj igri, koja je i dalje dobar primer interaktivnosti unutar virtuelnog sveta, ali kampanja počinje da dosađuje sa svojim velikim naglaskom na penjanje i pomalo dosadnim razgovorima sa NPC-ima (koji, doduše, izgledaju neverovatno).

Gran Turismo 7 (putem besplatnog ažuriranja za PS5 verziju GT7)

Voleli bismo da je ceo interfejs za Gran Turismo 7 dizajniran isključivo za korišćenja VR2 headseta, umesto jednostavnog prikazivanja velikog ekrana kad sednete u trkaći automobil, ali to je otprilike jedini problem koji imamo sa ovom sjajnom VR2 igrom.

Čak i ako vam je standardan GT7 pomalo dosadan, da budemo iskreni, igranje u VR-u ga je stavlja na vrh liste "cool igara" - nešto čemu svaka igra teži. Kada je besplatno VR2 ažuriranje stiglo, igrali smo je neprestano dva sata, što možda ne zvuči mnogo. Međutim, to je nešto što nisam radio ni sa jednom igrom veoma, veoma dugo. Neverovatna stvar.

Resident Evil Village (Capcom, putem besplatnog ažuriranja za PS5 verziju RE Village)

"Prave igre na PS VR2 ne postoje," neko je viknuo u gnevnoj masi. Pa, jeste li igrali Resident Evil Village? Ovo je prava igra i veoma je dobra, čak i odlična. Potpuno je prilagođena VR2 iskustvu i, sledeći tragove sjajnog Residenta 7 na originalnom PS4 VR headsetu, ovo je apsolutno vrhunski materijal. Besplatno je ažuriranje ako već imate igru na PS5, pa nema izgovora da je ne igrate. Ova igra se može porediti sa Horizon i GT7 kao najbolji primeri "punih" igara na VR2.

WHAT THE BAT?

Najzabavnija igra dostupna za PlayStation VR2? Nagrada za to možda će ići čudnoj, briljantno inventivnoj WHAT THE BAT? Ovo je suštinski kolekcija blagih fizike baziranih na okolini puzzle-ova, ali tajna je u tome da su vaše ruke - bejzbol palice. Ako zvuči malo čudno, to zaista jeste, ali istovremeno je smešno i pokazuje stvarno kretanje u VR-u. U vezi s tim, trebaće vam dovoljno prostora za igru, barem 2m x 2m, što je veće nego što možda zamislite. Vredi pomaknuti sto za kafu i igračke dece da biste ovo postigli. Napomena: Razvojni tim je saopštio da uskoro dolazi ažuriranje igre koje će omogućiti igranje igre bez potrebe za Room Scale. To će značiti da će igrači sa manje prostora moći da igraju What the Bat.

Tetris Effect: Connected

Tetris Effect je već bio briljantan na originalnom PS VR headsetu, ali je mnogo impresivniji na VR2. Klaritet, boje, haptika - sve je neverovatno. Tetris Effect možete igrati i bez VR-a, ali je igra u koju možete potpuno zaroniti kada ste uronjeni u VR svet. Vlasnici igre na PS4 mogu nadograditi na VR2 verziju za malu doplatu. Vredi.

Rez Infinite

Apsolutno cool arkadno akciono iskustvo izgrađeno oko neverovatnog soundtrack-a. Stari i novi elementi u Rez Infinite imaju veliki efekat. Baš kao i Tetris: Effect, Rez Infinite značajno koristi unapređene vizuale i nove haptike u VR2 headsetu, ali veliki novi dodatak je ciljanje meta putem praćenja pokreta očiju. Trebaće vam malo vremena da se naviknete na to, ali oseća se kao da ste zakoračili u budućnost kada to savladate.

Kayak VR: Mirage

Kada pomislite na PlayStation igranje, sumnjam da vam padne na pamet kajak, ali ovo virtuelno iskustvo kajaka je sjajno. Iznenađujuće, ima neke od najboljih vizuala koje PS VR headset/PS5 kombinacija nudi i stavlja vas u svet sa odličnim korišćenjem haptike. Stvarno ćete se osećati kao da ste u tom kajaku, što nije stvar o kojoj očekujem da ću pisati, ali eto nas ovde. Kayak VR: Mirage je obavezna igra na PS VR2.

Moss 1 & 2 Remaster

Ako tražite igru (ili igre) koje nude drugačiji pristup VR-u, remasteri Mossa bi trebali biti na vrhu vaše liste. Obe igre vas stavljaju u kontrolu miša tokom avanture u trećem licu sa dozom rešavanja zagonetki. VR ugao dolazi od toga što ste vi ta božanska prisutnost, gledajući miša i svet u kojem se nalazi. Zavirujete u svet, pomerate glavu da biste dobili bolji pogled na okolinu i koristite kontrolere da pomerate objekte u svetu. To je pametno postavljeno i čini jedno od najlakših VR iskustava na sistemu, idealno za orijentaciju u VR-u.

Thumper

Ovo je još jedna igra koja je bila dostupna na originalnom VR headsetu za PS4, dolazi na VR2 sa malom doplatom za nadogradnju. Svakako vredi cene, sa unapređenim vizualima i audio efektima, ali najvažnije, briljantnom haptikom. Od svih igara koje sam dosad igrao, Thumper na PS VR2 najbolje koristi haptike u headsetu. Fantastično je i stavlja vas pravo u ritam akcije.

Humanity

Humanity dolazi od Enhance, istog izdavača koji stoji iza VR naslova Tetris Effect: Connected i Rez Infinite, tako da znate da vas čeka odlično VR iskustvo. Humanity je igra treće osobe sa puzzle akcijom koja će vas voditi kroz različite nivoe, komandujući celim gomilama. Šta je vaša uloga? Vi ste usamljen Shiba Inu koji vodi ovu armiju civila kroz razne prepreke. Tu je i Stage Creator sa nivoima koje su kreirali korisnici i alatima za kreiranje vaših sopstvenih nivoa, pa ima više toga što možete raditi osim što terate humanity da vas prati, našeg šiba protagonistu, kroz brojne nivoe.

The Dark Pictures: Switchback VR

Switchback VR od Supermassive Games je nastavak Until Dawn: Rush of Blood VR i prati sličan koncept. U Switchback VR ćete biti bačeni u tematski park gde morate sigurno proći kroz različite nivoe dok ubijate neprijatelje. Ovo je način da zadovoljite svoju potrebu za hororom na PS VR2. Switchback VR će sigurno izazvati nelagodu u vašem stomaku dok se suočavate sa svakakvim strahotama dok ste na ovom rolerkosteru. Pripremite se tako što ćete pregledati brige koje imamo o Switchback VR; uglavnom zdravstvene brige.

Zašto kupiti Sony VR2 u Game Centar radnjama?

Jedna od prednosti kupovine u Game Centru je naša stručna ekipa koja vam stoji na raspolaganju. Naši zaposleni su strastveni igrači i tehnički stručnjaci koji će vam pomoći da izaberete pravi bundle za vaše potrebe. Tu smo da odgovorimo na sva vaša pitanja i pružimo vam savete kako biste maksimalno iskoristili svoje VR2 naočare.

Naravno, Game Centar ne nudi samo VR2 naočare. Naša ponuda obuhvata širok spektar konzola, igara, gaming opreme, računara, monitora i mnogo više. S nama, možete stvoriti savršeni gaming setup koji odražava vaše preferencije i stil.

Uverite se da ste spremni za budućnost zabave i krenite u avanturu virtuelne realnosti sa PlayStation VR2 naočarima iz Game Centra. Ne propustite priliku da iskusite igre i filmove na potpuno novi način. Posetite našu radnju u Novom Sadu ili Beogradu ili istražite naš online shop i naručite svoj VR2 bundle već danas. Vaša avantura u virtuelnom svetu počinje ovde, u Game Centru!

+ prikaži više - prikaži manje