Sony PlayStation Showcase 2023 – Pripremi se za nove igre!

Sony PlayStation Showcase 2023 – Pripremi se za nove igre!
18. maj 2023. 107 pregleda

Sony PlayStation Showcase 2023 – Pripremi se za nove igre!

Sony PlayStation je poznat po velikom broju popularnih igara, koje svi danas igramo, a sledeće srede 24.05. nas očekuje najava novih igara i informacija. Prezentacija počinje u 22h, a na tebi je da se pripremiš!

Sony je potvrdio da će novi PlayStation Showcase trajati nešto duže od sat vremena, a glavni fokus će biti na igrama koje možemo da očekujemo na PlayStation 5 konzoli i PlayStation VR2. Na ovoj prezentaciji ćemo imati prilike da vidimo nove igre PlayStation studija, kao i partnerskih indie developera. Ovo je takođe i prvi Showcase u poslednjih 20 meseci i očekivanja su zbog toga prevelika. Ono što za sada znamo, je da Sony za ovu godinu priprema Marvel’s Spider-Man 2, a za ostale naslove ćemo morati da sačekamo sredu.

PlayStation Showcase će biti prezentacija koja službeno otvara letnju sezonu najava novih igara, a pored toga nas već sledeći meseca očekuju prezentacije Xbox i Ubisoft-a. Još jedan događaj koji svi gejmeri moraju da isprate je Summer Game Fest, gde ćemo takođe dobiti neke nove naslove.

Prati naš blog, jer izveštavamo šta nam to stiže ove i sledeće godine!

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.