fc24 fifa 24 prodaja

EA SPORTS FC 24 - Super Cena / naslednik FIFA serijala

FC 24 donosi iskustvo koje premašuje granice, nudeći realističan gameplay, naprednu grafiku, i dinamičnu igračku mehaniku. Preko 19.000 licenciranih igrača, 700 timova i preko 30 liga koji igraju zajedno u najboljem fudbalskom iskustvu do sada! Ne propusti šansu da legendarnu igru nabaviš po neverovatnim cenama! 

3 Kom

 1. PCG EA SPORTS: FC 24
  Rejting:
  100%
  PCG EA SPORTS: FC 24
  Cena: 8.999 RSD

  PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

 2. XBSX EA SPORTS: FC 24
  Rejting:
  100%
  XBSX EA SPORTS: FC 24
  Cena: 9.999 RSD

  PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

 3. PS5 EA SPORTS: FC 24
  Rejting:
  100%
  PS5 EA SPORTS: FC 24
  Cena: 9.999 RSD

  PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

po strani

FC 24 - najbolja fudbalska igra na tržištu

Ako si ljubitelj fudbala i video igara, sigurno si čuo za FIFA serijal, koji je godinama bio sinonim za kvalitetnu i zabavnu simulaciju najpopularnijeg sporta na svetu. Međutim, ove godine, EA Sports je odlučio da napravi veliku promenu i predstavi novu igru pod nazivom FC 24, koja je zapravo naslednik FIFA 24, ali s mnogo novih i poboljšanja. U ovom tekstu ćemo ti objasniti šta je FC 24, šta ga čini boljim od FIFA 23 i zašto bi trebao da ga kupiš na našem webshopu.

Šta je FC 24?
FC 24 je fudbalska video igra koju je razvio i izdao EA Sports za PlayStation 5, Xbox Series X/S i PC. Igra je službeno objavljena 10. jula 2023. godine, a izlazi 29. septembra 2023. godine. FC 24 ima više od 700 klubova i 19.000 igrača iz različitih liga i reprezentacija, uključujući UEFA Champions League, UEFA Europa League, UEFA Conference League, Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A, Ligue 1 i mnoge druge. Takođe, igra ima i ženske igrače iz različitih liga i reprezentacija, koje možeš koristiti u Ultimate Team modu.

Šta FC 24 čini boljim od FIFA 23?
FC 24 je bolji od FIFA 23 u mnogo aspekata, ali evo nekih najvažnijih:

•  FC 24 ima poboljšanu grafiku, fiziku i animaciju, kao i inteligentnije protivnike i saigrače koji se prilagođavaju tvom načinu igre. Igra takođe ima nove opcije za personalizaciju opreme i izgleda igrača.

•  FC 24 omogućuje crossplay u Pro Clubs modu, što znači da možeš igrati s prijateljima koji imaju drugu konzolu ili PC. Crossplay radi samo između PS5, Xbox Series X/S i PC, dok su PS4 i Xbox One međusobno povezani.

•  FC 24 donosi mogućnost igranja sa ili protiv ženskih igrača u Ultimate Team modu, što je novost u serijalu. Možeš birati između više od 100 ženskih igrača iz različitih liga i reprezentacija.

•  FC 24 uvodi novi mod igre Evolutions, koji ti omogućuje da nadograđuješ svoje igrače u Ultimate Team modu tako što ispunjavaš određene zadatke i poboljšavaš njihove veštine, stilove igre i ocene.

•  FC 24 ima bogat sadržaj koji će ti stalno držati pažnju, kao što su ažuriranja igrača i klubova, vesti iz sveta fudbala, izazovi i zadaci, personalizacija opreme i izgleda, te mnoge druge opcije.

Zašto kupiti FC 24 na našem webshopu?
Ako si se uverio da je FC 24 igra koju želiš da imaš, onda ti preporučujemo da je kupiš na našem webshopu, jer ćeš tako dobiti mnoge prednosti, kao što su:

•  Najbolja cena na tržištu. Na našem webshopu možeš kupiti FC 24 po najpovoljnijoj ceni, jer imamo stalne akcije i popuste za naše kupce. Takođe, nudimo besplatnu dostavu za sve narudžbine iznad 4999 din.

•  Brza i sigurna kupovina. Na našem webshopu možeš kupiti FC 24 brzo i sigurno, jer imamo jednostavan i pouzdan sistem plaćanja. Možeš platiti kreditnom karticom, PayPalom ili pouzećem, a tvoji podaci su zaštićeni SSL enkripcijom.

•  Odlična podrška i garancija. Na našem webshopu možeš računati na našu profesionalnu i ljubaznu podršku koja će ti pomoći u slučaju bilo kakvih pitanja ili problema. Takođe, nudimo ti garanciju na proizvod u slučaju da nije ispravan ili ne zadovoljava tvoja očekivanja.

Zaključak
FC 24 je najbolja fudbalska igra na tržištu, koja će ti pružiti sate i sate zabave i uzbuđenja. Igra ima mnogo novih poboljšanja koje je čine boljom od FIFA 23 i bilo koje druge fudbalske igre. Ako želiš da kupiš FC 24 po najboljoj ceni, brzo i sigurno, onda ne moraš tražiti dalje od našeg webshopa. Naruči svoj primerak FC 24 danas i uživaj u najboljoj fudbalskoj simulaciji ikad!