U februaru nam stiže PlayStation VR2!

PlayStation VR2
19. januar 2023. 173 pregleda

U februaru nam stiže PlayStation VR2!

Uronite u legendarne svetove koji idu dalje od realnosti sa novim PlayStation VR2! Februar samo što nije došao, a mi već gledamo šta ćemo prvo da igramo.

PlayStation 5 konzola nas je sama po sebi oduševila sa grafikom, kao i sa celim iskustvom igranja koje nam pruža, ali malo je reći da smo uzbuđeni kada je reč o novom VR-u. Naime, očekuje nas neverovatno iskustvo prilikom igranja u 4K HDR-u, za koje znamo da nećemo ostati ravnodušni. Igranje u virtuelnoj realnosti dobija novi smisao!

PlayStation VR2

Inovativna PlayStation VR2 Sense tehnologija donosi emociju i imerziju u život suptilno uz vibracije kompleta za glavu, 3D audio tehnologija i inteligentno praćenje oka, u kombinaciji sa detekcijom dodira prsta, taktilne povratne informacije i prilagodljivi okidači na PS VR2 Sense kontroleru.

Gledanje je verovanje.

VR2 nam donosi neverovatne prikaze od sitnih detalja do široko otvorenih vidika, kao i realističnih izraza lica. Sve to pokreće fenomenalna procesorska snaga najnovije generacije konzola PlayStation 5. U kombinaciji sa VR2, optičke karakteristike koje ćemo uskoro i moći da vidimo su nas ostavile bez reči!

PlayStation VR2

Glavne karakteristike VR2:

  1. Dublji detalji - Dva 2000x2040 OLED ekrana pružaju neverovatne 4K HDR vizuelne detalje sa do 120fps.
  2. Inteligentno praćenje oka – Neverovatno praćenje oka koje simulira pojačane emocinalne reakcije vaših avatara u igri, dajući poboljšani osećaj realizma i interakcije za kooperativne igre.
  3. Oštar fokus – Renderovanje u obliku otvora dovodi oblasti u igri na koje se vaše oči fokusiraju u neverovatnu grafičku vernost. Pripremite se za fenomenalno iskustvo!
  4. Vidno polje od 110 stepeni

3D Audio imerzija

Zahvaljujući najnovijoj 3D Audio imerziji, moći ćemo da lociramo prijatelje i neprijatelje po njihovom hodanju, pucnjavi, pa čak i da čujemo ako neko diše blizu nas. Pored toga što ćemo moći da vidimo prelepe pejzaže u realnim bojama, zvukovi će takođe ispratiti ovaj deo. Zvuk u igri se dinamički prilagođava našem položaju i pokretima glave zahvaljujući Tempest 3D AudioTech-u.

Povratne informacije kompleta za glavu

Suptilne, odgovorne vibracije kompleta za glavu preko jednog ugrađenog motora za stvarenja jedinstvenog, inteligentnog taktilnog elementa za igru, od naleta strele koja leti pored vaše glave do potiska vozila koje juri.

PlayStation VR2

PlayStation VR2 Sense kontroleri

Obavljajte interakciju sa virtuelnim svetovima na nove načine sa taktinim povratnim informacijama, adaptivnim okidačima, preciznim praćenjem i detekcijom dodira prsta i sve to je integrisano u jedinstveni ergonomski dizajn. VR2 Sense kontroleri imaju fizički povratne efekte, prilagodljive prekidače, kao i detekciju dodira prsta. Novi svetovi čekaju!

PlayStation VR2 kontroleri

Pametni dizajn, precizna kontrola i poboljšani komfor možemo da očekujemo od PlayStation VR2! Uskoro u Game Centar ponudi!

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.