Kako se registrovati

Registracija

Registracija na sajtu gamecentar.rs je vrlo jednostavna. U ovom uputstvu smo Vam pripremili kratak pregled svih koraka koji Vas očekuju ukoliko ste odlučili da se registrujete.
Da bi registracija bila uspešna, potrebno je da svi podaci budu ispravni. Kao registrovani korisnik možete poručivati robu i ne morate svaki put kada želite nešto poručiti iznova unositi podatke. Biće dovoljno samo da pristupite Vašem nalogu korisničkim imenom i lozinkom koju ste odabrali prilikom registracije.
Korisničko ime je pseudonim koji sami birate. Ono se bira jednom i ne može biti promenjeno. Ostale podatke kasnije možete izmeniti u delu Moj nalog.

Zašto se registrovati?

Registrovanim članovima smo obezbedili mnoge pogodnosti.
Osim što jako jednostavno možete poručivati proizvode u našoj internet prodavnici, svi registrovani korisnici sajta mogu videti naše skrivene ponude i specijalne cene po kojima mogu kupovati kao članovi VIP kluba.
U Vašem nalogu možete pratiti istoriju Vaših ranijih kupovina kao i pratiti status pošiljke koju ste poručili.

Pravnim licima smo omogućlli jednostavno poručivanje robe na našem sajtu i automatsko slanje profakture za željeni proizvod.

Naš marketing tim će Vas e-mailom redovno obaveštavati o svim akcijama, pogodnostima i promocijama koje smo pripremili za Vas, ukoliko ste tu opciju označili prilikom registracije.
Takođe, volimo da naše članove obradujemo nekim poklonom ili čestitkom za rođendan ili neki drugi praznik.

I još mnogo toga…
Budite deo naše zajenice i dozvolite nam da naš tim brine o Vašim željama.

Za više informacija kontaktirajte naš korisnički servis.