Slušalice za PC

SLUŠALICE za kompjuter i gaming / niske cene, bežične i žične

Slušalice za kompjuter i gaming u GAME CENTAR radnjama! Pronađite idealne bežične i žične slušalice po niskim cenama. Savršene za igre i svakodnevnu upotrebu.

rezultati 1-20 od 258

Page
po strani

Slušalice po super cenama - ovo je tvoj vodič za kupovinu slušalica

Dobrodošli u svet slušalica za kompjuter i gaming na GAME CENTAR! Bilo da tražite bežične slušalice za slobodu kretanja ili žične slušalice za neprekidnu kvalitetu zvuka, naša ponuda zadovoljava sve vaše potrebe. Kupovina pravih slušalica može biti izazov s obzirom na različite tipove, brendove i specifikacije. U ovom vodiču, istražićemo ključne aspekte koje treba uzeti u obzir prilikom izbora slušalica, kako biste pronašli model koji odgovara vašem stilu života i preferencijama.

Prednosti bežičnih vs žičnih slušalica

Bežične slušalice nude slobodu i fleksibilnost bez zamarajućih kablova, što ih čini idealnim za korišćenje u pokretu. Sa napredovanjem tehnologije, bežične slušalice sada pružaju zvuk visokog kvaliteta sa minimalnim kašnjenjem, što ih čini prikladnim čak i za gaming. Nasuprot tome, žične slušalice su poznate po svojoj pouzdanosti i konzistentnosti u kvalitetu zvuka. Ne zahtevaju punjenje i često su izbor za audiofile zbog njihove sposobnosti da prenesu nekomprimovani audio signal.

Gaming slušalice: Ključ za ultimativno igračko iskustvo

Gaming slušalice su dizajnirane da pruže bogato i detaljno iskustvo zvuka, neophodno za uranjanje u svet igara. Sa karakteristikama poput 7.1 surround zvuka, izolacijom buke, i visokokvalitetnim mikrofonima, one vam omogućavaju da čujete svaki detalj i jasno komunicirate sa saigračima. Osim toga, gaming slušalice su često opremljene RGB osvetljenjem i stilskim dizajnom koji doprinosi estetici vašeg gaming prostora. U GAME CENTAR, naš asortiman uključuje najnovije modele od vodećih brendova, koji obećavaju ne samo vrhunsku performansu, već i udobnost tokom dugih gaming sesija.

Kako izabrati prave slušalice za Vaš kompjuter

Izbor pravih slušalica za vaš kompjuter zahteva razmatranje nekoliko faktora. Prvo, razmislite o primarnoj upotrebi - da li su za muziku, gaming, ili možda za radne pozive? Zatim, razmislite o preferiranom tipu nošenja - da li su to slušalice koje se stavljaju preko ušiju za bolju izolaciju zvuka ili lakše in-ear slušalice? Takođe, uzmite u obzir dužinu kablova ili domet bežične konekcije, kao i kompatibilnost sa vašim uređajima. Na kraju, ne zaboravite na udobnost, jer neke slušalice mogu biti neudobne nakon dužeg nošenja.

Pregled najpopularnijih brendova slušalica

U GAME CENTAR, ponosimo se našom ponudom koja uključuje neke od najpoznatijih brendova u svetu slušalica. Od Razer i Logitech, preko Sony i Sennheiser, do Skullcandy i JBL, svaki brend donosi svoj jedinstveni pečat u smislu dizajna, performansi i kvaliteta. Razer i Logitech su poznati po svojim gaming slušalicama, dok Sony i Sennheiser nude izvanredne modele za ljubitelje muzike. Skullcandy i JBL su idealni za one koji traže stil i mobilnost. Bez obzira na vaš izbor, možete biti sigurni da ćete dobiti pouzdan proizvod koji će trajati godinama.

Karakteristike i specifikacije: Šta treba gledati i tražiti

Pri odabiru slušalica, važno je obratiti pažnju na nekoliko ključnih karakteristika. Frekvencijski opseg utiče na to koliko dobro slušalice reprodukuju niske, srednje i visoke tonove. Impedancija i osetljivost su važni za razumevanje koliko su glasne slušalice i koliko napajanja trebaju. Ako planirate koristiti slušalice za gaming ili pozive, mikrofon je takođe bitan faktor. Takođe, ne zaboravite na materijal i težinu slušalica, jer ovi faktori utiču na udobnost tokom dugotrajnog nošenja.

Slušalice sa mikrofonom: Idealne za multiplayer igru i komunikaciju

Slušalice sa mikrofonom su postale neophodnost u današnjem digitalnom svetu, bilo da se radi o gamingu, radu od kuće, ili video pozivima. Kvalitet mikrofona može značajno uticati na kvalitet komunikacije, omogućavajući jasan prenos vašeg glasa bez šumova iz okruženja. Mnoge gaming slušalice dolaze sa mikrofonima visoke osetljivosti, dok slušalice namenjene poslovnom okruženju nude mikrofone sa funkcijama smanjenja buke.

Slušaj svoju omiljenu pesmu na novim slušalicama

Zamislite da slušate svoju omiljenu pesmu na potpuno novom nivou - to je iskustvo koje vam nove slušalice iz GAME CENTAR mogu pružiti. S našim visokokvalitetnim slušalicama, svaki ton i nijansa u muzici dolazi do izražaja, pružajući vam dublje i bogatije audio iskustvo. Od dubokih basova do kristalno čistih visokih tonova, naše slušalice su dizajnirane da reproduciraju zvuk sa neverovatnom preciznošću. Bilo da ste ljubitelj klasične muzike, roka, jazza ili elektronske muzike, pravilno odabrane slušalice će obogatiti svaki ritam i melodiju, pretvarajući svako slušanje u jedinstveni doživljaj. Uđite u svet gde je svaka pesma putovanje, a svaki akord priča - sa slušalicama iz GAME CENTAR.

Ergonomija i udobnost: Važnost pravilnog Fit-a

Ergonomija i udobnost su ključni faktori prilikom izbora slušalica. Tražite modele sa mekanim jastučićima i podesivom trakom za glavu koji će se udobno prilagoditi vašoj glavi. Takođe, razmislite o težini slušalica, jer teži modeli mogu postati neudobni tokom dugotrajne upotrebe.

Povezivanje i kompatibilnost sa drugim uređajima

Kompatibilnost slušalica sa različitim uređajima je od suštinskog značaja. Proverite da li slušalice podržavaju Bluetooth, NFC, ili standardne audio ulaze kao što su 3.5mm jack ili USB. Takođe, proverite podršku za različite operativne sisteme, posebno ako planirate da koristite slušalice s više uređaja.

Povezivanje je još jedan važan faktor koji treba razmotriti prilikom kupovine slušalica. Odlučite da li vam je potrebna kompatibilnost sa određenim uređajima, kao što su pametni telefoni, tableti, kompjuteri ili gaming konzole. Takođe, proverite da li slušalice podržavaju Bluetooth, USB ili standardne 3.5mm audio priključke. U GAME CENTAR, nudimo širok spektar opcija povezivanja kako bismo zadovoljili vaše specifične potrebe.

Zvuk visoke definicije: Istraživanje kvaliteta zvuka

Zvuk visoke definicije pruža bogato i detaljno audio iskustvo. Slušalice visokog kvaliteta mogu reprodukovati čist i neizmenjen zvuk, pružajući vam mogućnost da čujete svaki detalj u vašoj muzici, filmovima ili igrama.

Cenovni opseg: Pronalaženje najboljih ponuda

Na GAME CENTAR, nudimo slušalice u različitim cenovnim opsezima, pružajući kvalitetne opcije za svaki budžet. Redovne promocije i popusti dodatno osiguravaju da dobijate najbolju vrednost za vaš novac.

Najčešće postavljana pitanja o kupovini novih slušalica

U ovom delu, odgovaramo na najčešće postavljana pitanja o kupovini slušalica, od izbora pravog modela do saveta za održavanje i čuvanje vaših slušalica.

 1. Kakva je razlika između bežičnih i žičnih slušalica?
  Bežične slušalice nude slobodu kretanja i izbegavaju nered sa kablovima, ali zahtevaju punjenje baterije. Žične slušalice, s druge strane, nude konstantnu kvalitetu zvuka i ne zahtevaju punjenje, ali mogu biti ograničavajuće zbog kablova.
 2. Da li su skuplje slušalice uvek bolje?
  Skuplje slušalice često pružaju bolju kvalitetu zvuka i naprednije funkcije, ali to ne znači da su uvek "bolje" za svakog korisnika. Neki korisnici mogu biti zadovoljni osnovnim funkcijama koje nude pristupačnije opcije.
 3. Šta znači poništavanje buke u slušalicama (Noise Cancelling)?
  Poništavanje buke je tehnologija koja aktivno smanjuje pozadinsku buku, što vam omogućava da se fokusirate na zvuk u slušalicama. Ovo može biti posebno korisno u bučnim okruženjima kao što su javni prevoz ili otvoreni kancelarijski prostori.
 4. Koliko je važna udobnost kod slušalica?
  Udobnost je izuzetno važna, posebno ako planirate da nosite slušalice duže vreme. Tražite modele sa mekanim jastučićima i podesivom trakom za glavu kako biste smanjili pritisak i nelagodnost.
 5. Mogu li koristiti iste slušalice za gaming i muziku?
  Dok mnoge gaming slušalice nude odličan kvalitet zvuka i mogu se koristiti za slušanje muzike, neke su specifično dizajnirane za igre sa dodatnim funkcijama kao što su mikrofoni i zvučni efekti koji možda nisu idealni za muziku.
 6. Kako da održavam svoje slušalice?
  Redovno čišćenje slušalica i izbegavanje izlaganja ekstremnim temperaturama ili vodi može produžiti njihov vek trajanja. Takođe, pažljivo rukovanje kablovima i pravilno skladištenje mogu pomoći u sprečavanju oštećenja.
+ prikaži više - prikaži manje