Minecraft igrica prodaja Srbija

MINECRAFT™ igrice Srbija / najbolja CENA - majice, kape, torbe, Majnkraft igrice

Otkrijte svet Minecrafta, gde kreativnost i avantura nemaju granica. U ovoj igri sa jedinstvenim pikselizovanim svetom, igrači grade, istražuju i preživljavaju, kreirajući sopstvene svetove i priče. Savršen spoj mašte i izazova čeka vas u Minecraftu!

rezultati 1-20 od 37

 1. PS4 Minecraft Dungeons - Ultimate Edition
  Rejting:
  100%
  PS4 Minecraft Dungeons - Ultimate Edition
  Cena: 4.999 RSD

  PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

Page
po strani

Minecraft Srbija: Svet bez granica za Vašu maštu i avanturu

Minecraft je više od igre; to je prostor gde mašta postaje stvarnost, a ograničenja se tope kao sneg na proljetnom suncu. U ovom jedinstvenom svetu, igrači imaju potpunu slobodu da oblikuju svoje avanture, gradeći, istražujući, i preživljavajući u beskrajnom univerzumu kockastih čuda.

Svet je napravljen od 3D, pretežno kockastih, objekata, raspoređenih prema fiksnom obrascu od različite površine i materijala (zemlja, kamen, rude, vode, stabla...). Čitav svet podeljen je na biome i postepenim istraživanjima mogu se otkriti pustinje, savane, džungle, snežni vrhovi, močvare, itd. 

Neograničena sloboda i kreativnost

U Minecraftu nema unapred postavljenih ciljeva; sve je u rukama igrača. Bilo da želite da gradite neviđene strukture, istražujete nedokučive dubine ili se borite za opstanak protiv mračnih stvorenja, Minecraft nudi neograničene mogućnosti. Postoji i sistem dostignuća, koji pruža dodatne izazove za one koji traže ciljeve u svojoj igri.

Prilagodljiv pogled i jedinstvena grafika

Iako se Minecraft uglavnom igra u prvom licu, igrači imaju opciju da pređu na pogled iz trećeg lica, dopuštajući im da bolje vide i dožive svet oko sebe. Svet Minecrafta je jedinstven - sastavljen od 3D kockastih objekata koji čine raznolike biome, od pustinja do džungala, od snežnih vrhova do močvara.

Majnkraft skinovi / Minecraft skins

Minecraft skinovi su jedan od najzanimljivijih aspekata igre, omogućavajući igračima da personalizuju izgled svog lika u igri. Sa beskrajnim mogućnostima za kreativnost, skinovi služe kao digitalni izraz individualnosti svakog igrača. Bilo da se radi o replikama poznatih likova iz filmova i knjiga, fantastičnim stvorenjima, ili potpuno originalnim dizajnima, skinovi doprinose jedinstvenosti svakog Minecraft iskustva. Ova prilagodljivost ne samo da doprinosi vizuelnom aspektu igre, već i jača zajednicu, sa igračima koji dele i slave svoje kreativne kreacije u Minecraft svetu.

Dinamičan ciklus dana i noći

Jedan od ključnih elemenata igre je njen ciklus dana i noći, pri čemu svaki traje 20 minuta u realnom vremenu. Ovaj ciklus ne samo da dodaje realnost igri, već i utiče na igračeve aktivnosti i strategije. Danju, Minecraft je miran i prijateljski, idealan za izgradnju i istraživanje. Noću, svet postaje opasniji, sa stvorenjima poput zombija, skeleta i endermana koji izlaze iz svojih skloništa.

Stvorenja iz Majnkraft univerzuma

Minecraft svet je živopisno i dinamično okruženje, prebivalište širokog spektra jedinstvenih stvorenja, poznatih kao mobovi, koji dodaju dubinu i uzbuđenje igri. Ovi mobovi variraju od pasivnih životinja do opasnih neprijateljskih stvorenja, svako sa svojim karakteristikama i ponašanjem.

Pasivni mobovi su uglavnom životinje poput krava, svinja, ovaca i kokošaka, koje igrači mogu loviti za hranu i druge resurse. Oni dodaju realističan element igri i pomažu u stvaranju osjećaja živog svijeta. Takođe, tu su i konji i vukovi, koji mogu biti pripitomljeni i koristiti se za transport ili pratnju u avanturama.

Neprijateljski mobovi su ono što igri daje izazov. Noću, svet Minecrafta postaje domaćin raznim opasnim stvorenjima. Zombiji i skeleti patroliraju, tražeći da napadnu igrače. Creeperi, eksplozivna stvorenja, poznata po svom tišom prilasku i devastirajućoj eksploziji, posebno su omiljeni među igračima zbog njihove nepredvidljivosti i izazova koji donose. Endermeni, visoki, misteriozni entiteti koji se teleportuju i postaju agresivni kada ih direktno gledate, dodaju element misterije i straha.

Posebno mesto zauzimaju Nether i The End, dimenzije unutar Minecrafta koje domaćine posebnim vrstama mobova. U Netheru se nalaze opasni Piglini i zastrašujući Ghasti, dok The End čuva Ender Dragona, konačnog bossa igre. Svaka od ovih dimenzija pruža jedinstvene izazove i iskustva, čineći Minecraft avanturu još bogatijom i složenijom.

Svaki mob u Minecraftu doprinosi dinamici igre, pružajući igračima izazove, resurse, i elemente iznenađenja koji čine svaki svet jedinstvenim i neponovljivim. Ovi mobovi su ključni za iskustvo Minecrafta, čineći ga igrom koja neprestano evoluira i iznenađuje svojom dubinom i raznolikošću.

Neograničene mogućnosti za igrače svih uzrasta

Minecraft je igra za sve uzraste, gde svako može pronaći nešto za sebe. Bilo da ste kreativac koji uživa u gradnji i dizajniranju, istraživač željan avanture, ili borac u potrazi za izazovima, Minecraft nudi nešto jedinstveno za svakoga.

Proizvodi vezani za Minecraft univerzum

Pored same igre, nudimo i širok spektar proizvoda vezanih za Minecraft univerzum. Od figurica, preko odeće, lampi, šolja, ukrasa, do priručnika i knjiga, naš asortiman proizvoda će doprineti vašem iskustvu i povezati vas još dublje sa svetom Minecrafta.

Ukratko, Minecraft je svet gde mašta i stvarnost idu ruku pod ruku, gde svaki blok može biti početak nove avanture. Posetite našu stranicu i uronite u ovaj čarobni svet, gde vas čekaju nezaboravne avanture i beskrajna zabava.

Minecraft Download

https://www.minecraft.net/en-us/download