MINECRAFT igrica u Srbiji najbolje cene - majice, kape, torbe, Majnkraft igrice *online prodaja

Minecraft igrica prodaja

Kupite Minecraft po najboljoj ceni u Srbiji.

Majnkraft je "sendboks" video igrica koja korisnicima omogućava da koriste kocke kako bi graditi različite strukture u 3D okruženju.

Set Ascending Direction

1-20 of 32

Page:
  1. 1
  2. 2

Set Ascending Direction

1-20 of 32

Page:
  1. 1
  2. 2

 ➤Besplatna dostava. Ovo je neverovatna igrica koja pruža ogroman broj mogućnosti, od gradnje malih struktura do čitavih gradova, od lakih objekata do složenih i prefinjenih građevina. Mnogi je povezuju sa konceptom LEGO kockica. Postoje različiti načini igre za različite tipove igrača, a postoji i opcija za više igrača (multiplayer). Igrači mogu da odaberu način igre u preživljavanju, tako što će sakupljati resurse, graditi skloništa i bežati od čudovišta.

Takođe, mogu da prave alatke, kopaju rudu, uzgajaju životinje, trguju, i još puno toga. Mogu i da kreiraju sopstveni svet u kreativnom načinu igre, ili da istražuju svetove kreiranje od strane drugih igrača u avanturističkom načinu igre. Postoji i moćna opcija za igru više igrača, gde se jedni takmiče protiv drugih. Pored ovih, igrači su sami razvili i još puno drugih načina igre, što celoj igrici dodaje još mnogo opcija i dodataka.

Majnkraft je dostupan na više različitih platformi, uključujući Windows 10, Apple OS X, Linuxu, Androidu, XBOX 360, PlayStation 4 i drugim. Igrica se često ažurira i dopunjuje u svim verzijama, i do dan-danas ostaje jedna od najpopularnijih igrica svih vremena, sa preko 70 miliona prodatih primeraka širom planete.