PlayStation 5 - Preko 40 miliona prodatih primeraka!

PlayStation 5 - Preko 40 miliona prodatih primeraka!
27. jul 2023. 170 pregleda

PlayStation 5 - Preko 40 miliona prodatih primeraka!

PlayStation 5 je postigao zapanjujući uspeh na tržištu gaming konzola, premašivši brojku od 40 miliona prodatih primeraka. Sony se sa ponosom pohvalio ovim izvanrednim dostignućem nakon uspešne prve polovine 2023. godine, tokom koje je prodato četvrtina ukupnog broja konzola.

PS5

Ovaj izuzetan uspeh PlayStation 5 konzole jasno potvrđuje njegovu popularnost i dominaciju u industriji gejminga. Sve veći broj igrača širom sveta prepoznaje vrednosti ovog naprednog sistema koji donosi inovativne mogućnosti i nezaboravno iskustvo igračima svih generacija.

Ogroman uspeh na tržištu

PlayStation 5 je postigao nezapamćeni uspeh, osvajajući srca igrača širom sveta. Prodaja od preko 40 miliona primeraka u tako kratkom periodu potvrđuje njegovu popularnost i poziciju lidera na tržištu gaming konzola.

Dostupnost konzole

Sony je saopštio da je situacija sa zalihama PlayStation 5 konzola konačno rešena, što će obradovati sve one koji su planirali da nabave svoj primerak. Sada, bez čekanja, igrači mogu doći do ove izvanredne konzole i uživati u njenim naprednim mogućnostima.

Lista najboljih PS5 igara

Pored impresivne prodaje, Sony je takođe podelio listu 40 najboljih PS5 igara prema izboru PlayStation zajednice. Na ovoj listi se nalaze naslovi koji su osvojili srca igrača i pružili im nezaboravno iskustvo. Evo nekoliko naslova sa liste:

Iako se na listi nalazi nekoliko iznenađujućih izbora, poput Worms Rumble, a izostavljeni su neki drugi popularni naslovi, ova lista ipak pruža odličan uvid u raznovrsnost igara koje su dostupne za PlayStation 5 konzolu.

PlayStation 5 je zasluženo osvojio srca miliona igrača širom sveta, dostigavši brojku od preko 40 miliona prodatih primeraka. Ovaj uspeh ne samo da potvrđuje kvalitet konzole, već i Sony-jevu posvećenost pružanju najboljeg gaming iskustva svojim korisnicima. Lista najboljih PS5 igara dodatno inspiriše igrače da istraže bogatstvo naslova koje nudi ovaj izvanredan sistem.

PS5

Ukoliko već nisi, možda je vreme da i ti postaneš deo ove gaming revolucije i uživaš u nezaboravnim avanturama na PlayStation 5 konzoli!

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.