Sony razvija bežične slušalice za PlayStation 5 konzolu!

Sony razvija bežične bubice
16. februar 2023. 331 pregleda

Sony razvija bežične slušalice za PlayStation 5 konzolu!

Do sada smo mogli da testiramo PULSE 3D slušalice na našoj PlayStation 5 konzoli, ali prema novim vestima, očekuju nas i bežične bubice krajem 2023. ili početkom 2024. godine. Bežične slušalice su već dobile svoj naziv Project Nomad i njihova baterija će moći da traje približno 5 sati, što ih čini dosta sličnim Apple AriPods slušalicama. Kao i sve bežične slušalice, Project Nomad će takođe doći sa futrolom za punjenje koja može da se puni preko USB-C kabla na PlayStation 5 konzoli. Isti način povezivanja će se koristiti i kada budemo morali da ažuriramo slušalice preko PlayStation 5 konzole.

Sony bežične bubice

Pored toga, izvori su naveli da Sony takođe razvija još jedne bežične slušalice za najpopularniju konzolu i njihov naziv je Voyager. Sony-jev cilj je svakako da i ove slušalice imaju isto vreme izlaska kao i Nomad. Voyager bismo mogli da uporedimo sa takođe Sony-jevim slušalicama Inzone H7.

Za sada nažalost ne postoji više informacija o slušalicama koje možemo da očekujemo, ali prati naše blogove za sve dodatne informacije!

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.