XBOX igrice | super cene - najbolje Xbox Series igre

Najveći izbor igara za Vašu XBOX SERIES X / S konzolu! Pored svih najnovijih XBOX igrica u ponudi imamo i preordere za najnovije naslove koji tek treba da izadju, recimo: FIFA, NBA, HALO, Forza, Mortal Kombat...

Filteri

rezultati 1-20 od 34

 1. XBSX EA SPORTS: FC 24
  Rejting:
  100%
  XBSX EA SPORTS: FC 24
  Cena: 9.999 RSD

  PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

 2. XBSX FIFA 23
  Rejting:
  98%
  XBSX FIFA 23
  Cena: 4.999 RSD

  PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

 3. XBSX Mortal Kombat 1
  Rejting:
  100%
  XBSX Mortal Kombat 1
  Cena: 9.499 RSD

  PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

Page
po strani

XBOX Series X / XBOX Series S igre prodaja i niske cene

Najveći izbor igara za Vašu XBOX SERIES X / S konzolu! Najveći izbor novih XBSX igara u Srbiji. Pored svih najnovijih PS5 igrica u ponudi imamo i preordere za najnovije naslove koji tek treba da izadju, recimo: PES eFootball, FIFA, NBA..

Ovo su fantastične igre koje ćemo sa zadovoljstvom igrati na XBOX Series X konzolama:  NBA 2K22, PES 2022, FIFA 22HITMAN 3Resident Evil Village, , Stalker 2Cyberpunk 2077 , Mortal Kombat i mnoge druge.

Pored ovih sjajnih igrica u ponudi imamo i preordere za najnovije naslove koji tek treba da izadju najnoviji Battlefield.

GAME CENTAR Beograd i Novi Sad je prodavnica igrica za prave igrače! Kupovina online, besplatna dostava na kućnu adresu za porudžbine preko 4999 dinara na teritoriji Republike Srbije.

Pogledajte našu ponudu – prodaja gaming opreme po akcijskim cenama. Prodajemo, ali i vršimo usluge servisa gaming opreme. Trudimo se da cene budu pristupačne svima.

+ prikaži više - prikaži manje