PlayStation 5 - Najnovija ažuriranja i unapređenja za neprevaziđeno gejming iskustvo!

PlayStation 5 - Najnovija ažuriranja i unapređenja za neprevaziđeno gejming iskustvo!
14. septembar 2023. 190 pregleda

PlayStation 5 - Najnovija ažuriranja i unapređenja za neprevaziđeno gejming iskustvo!

Playstation je obećao revolucionarno iskustvo za gejmere širom sveta, a kompanija Sony je i dalje posvećena isporučivanju svega što je potrebno da se ovo obećanje ispuni. Sa stalnim ažuriranjima sistema, PS5 ostaje na čelu industrije i nastavlja da impresionira svoje korisnike.

PS5

Pristupačnost - Novi horizonti gejminga

Sony je uvek bio posvećen obezbeđivanju pristupačnog gejminga za sve. Najnoviji PS5 sistemski softver donosi niz novih mogućnosti za igrače sa različitim potrebama:

Upotreba druge DualSense kontrole za pomoć – Ovo je revolucionarna funkcija koja omogućava korisnicima da koriste drugi DualSense kontroler kao pomoć pri igranju. To znači da možeš koristiti dva kontrolera kako bi upravljao svojom PS5 konzolom kao da koristiš samo jedan. Ova funkcija otvara nove mogućnosti za saradničko igranje i pomoć prijatelju ili detetu u savladavanju izazovnih delova igre.

Haptički feedback za sistemsku UI – Sada možeš omogućiti haptički feedback efekat na svojoj PS5 konzoli koristeći DualSense kontroler. To znači da će sistemski zvučni efekti biti fizički osetljivi na dodir, poboljšavajući imerziju i pružajući dodatne povratne informacije igračima sa određenim nivoima oštećenja vida ili sluha.

Zvuk - 3D Audio za Dolby Atmos

Zvuk je ključna komponenta svakog gejming iskustva, a PS5 konzola sada omogućava korisnicima da iskuse 3D Audio putem kompatibilnih Dolby Atmos-enabled HDMI uređaja. Zahvaljujući Tempest 3D AudioTech tehnologiji, zvuk se renderuje na Dolby Atmos uređajima, uključujući i kanale iznad tebe, što omogućava još dublju imerziju u zvuke PS5 igara.

PS5

Društvene funkcije - Poveži se sa svojim prijateljima

Ažuriran party UI – Sada možeš pozivati igrače u zatvorene partije bez automatskog dodavanja u grupu ili stvaranja nove grupe. Takođe, možeš slati pozive za partiju grupama umesto samo pojedinačnim igračima.

Pregled deljenog ekrana – Kada neko deli svoj ekran u partiji kojoj možeš da se pridružiš, sada ćeš videti pregled tog ekrana pre nego što se pridružiš partiji, omogućavajući ti da unapred vidiš šta se dešava.

Lakše pridruživanje prijateljima u igračkim sesijama –  Sada možeš lako videti koji od tvojih prijatelja igra igru kojoj možeš da se pridružiš pod karticom Prijatelji. Ikona Pridruživo će biti prikazana pored prijatelja koji igraju igru kojoj možeš da se pridružiš.

Skladište – Veći SSD kapaciteti

Jedan od najvažnijih aspekata svakog gejming sistema je skladište. PS5 konzola sada podržava M.2 SSD-ove sa maksimalnim kapacitetom od 8TB, što je dvostruko više u odnosu na prethodno ograničenje od 4TB. Ovo ti omogućava da proširiš prostor za skladištenje na svojoj konzoli i imaš više igara i sadržaja na raspolaganju.

PS5

Ova najnovija ažuriranja sistema za PlayStation 5 konzole su samo deo Sonyjevog napora da obezbedi najbolje gejming iskustvo za svoje korisnike. Sa dodatnim funkcijama koje dolaze na PS aplikaciji i podrškom za PS Remote Play na više Android uređaja, Sony ostaje predvodnik u industriji gejminga. PlayStation 5 ostaje neosporno najmoćnija konzola sa najboljim iskustvom za gejmere širom sveta.

Prati naš blog za više informacija!

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.