Horizon Forbidden West Complete Edition - Šta očekivati od PC izdanja?

Horizon Forbidden West Complete Edition - Šta očekivati od PC izdanja?
14. septembar 2023. 104 pregleda

Horizon Forbidden West Complete Edition - Šta očekivati od PC izdanja?

Horizon Forbidden West, jedna od najiščekivanijih PlayStation igara, navodno će uskoro biti dostupna i na PC platformi. Iako zvanična potvrda još uvek izostaje, sve više informacija ukazuje na to da će se ova igra pridružiti prestižnom klubu naslova koji su prešli sa Sonyjevih konzola na računare.

Horizon Forbidden West Complete Edition

Horizon Forbidden West Complete Edition - Šta to znači?

Prva naznaka dolaska igre na PC stigla je iz Singapura, gde je odbor za dobnu klasifikaciju igara dodao Horizon Forbidden West - Complete Edition u svoju bazu. Ovo uključuje ne samo glavnu igru, već i ekspanziju pod nazivom Burning Shores. Očigledno je da će igrači dobiti kompletan paket, što je uobičajena praksa za PC izdanja. S obzirom na činjenicu da je igra već 19 meseci stara, postavlja se pitanje hoće li Sony zadržati istu cenu ili će je smanjiti. No, kako se cena za PC izdanja obično razlikuje od konzolnih verzija, fanovi mogu da se nadaju da će dobiti povoljniju ponudu.

Zašto dolazak na PC?

Ovo nije prvi put da Sony donosi svoje ekskluzivne naslove na PC. Prvi deo Horizona, Horizon Zero Dawn, takođe je dostupan na PC-ju i postigao je veliki uspeh sa preko 2,4 miliona prodatih kopija. Ovo je jasan pokazatelj da se igrači na PC platformi raduju Sonyjevim igrama, a Sony Interactive Entertainment je prepoznao tu potražnju.

Kada očekivati zvaničnu potvrdu?

Iako još uvek čekamo zvaničnu potvrdu dolaska Horizon Forbidden West na PC, glasine su postale sve glasnije. Pouzdani izvor Billbil-kun, koji je ranije tačno najavio dolazak drugih igara na PC, sugeriše da je PC izdanje u pripremi. Na osnovu prethodnih iskustava sa Sonyjevim naslovima, možemo pretpostaviti da bi Horizon Forbidden West mogao stići na PC nakon 22 do 25 meseci od izlaska na konzoli.

Horizon Forbidden West Complete Edition

Iako još uvek čekamo zvaničnu potvrdu, izgleda da će Horizon Forbidden West uskoro postati dostupan i na PC platformi. Ovo će obradovati igrače koji su nestrpljivo iščekivali dolazak ove igre na računare. Sa kompletnim izdanjem koje uključuje glavnu igru i ekspanziju, očekujemo da će PC igrači dobiti priliku da istraže prelepi svet ove postapokaliptične avanture.

Prati naš blog za sve dodatne informacije o ovom naslovu!

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.