Marvels Spider-Man 2 - Srušen rekord prodaje na PS5 – Superheroji uzdrmali gaming industriju!

Marvels Spider-Man 2 - Srušen rekord prodaje na PS5 – Superheroji uzdrmali gaming industriju!
25. oktobar 2023. 104 pregleda

Marvels Spider-Man 2 - Srušen rekord prodaje na PS5 – Superheroji uzdrmali gaming industriju!

Kada je reč o superherojskim avanturama, malo ko može nadmašiti Marvel’s Spider-Man 2, najnoviji hit ekskluzive za PlayStation 5 konzole. Insomniac Games je još jednom zadivio svet, isporučujući jedinstveno i inovativno iskustvo koje je osvojilo srca igrača širom sveta!

Marvels Spider-Man 2

Ova PlayStation 5 ekskluziva nije samo oborila rekorde, već je i postala najbrže prodavana igra iz PlayStation studija u prvih 24 sata. Preko 2,5 miliona primeraka Marvel’s Spider-Man 2 našlo je svoje domove u rukama srećnih igrača, stvarajući značajan procvat interesovanja za ovu sjajnu igru. Eric Lempel, viši potpredsednik za globalni marketing, prodaju i poslovne operacije u kompaniji Sony Interactive Entertainment, nije krio oduševljenje postignutim uspehom.

"Kompanija Insomniac Games postavlja izuzetno visoke standarde kada je u pitanju pružanje zanimljivih i inovativnih igračkih iskustava", izjavio je Lempel. "Sa epskom pričom, dva igriva superheroja, vizuelno zadivljujućim Marvelovim Njujorkom i još mnogo toga, ova igra vas može potpuno zaokupiti satima."

Marvel’s Spider-Man 2 je treći deo serijala Insomniac Games za PlayStation i izgrađen je od nule kako bi iskoristio jedinstvene karakteristike PlayStation 5 konzole. Cilj je bio znatno unaprediti akciju, priče i karakteristike iz prve dve igre, a rezultat je bio prava poslastica za oči i dušu svakog igrača. Iako je ova prodaja impresivna, ostaje da se vidi hoće li Spider-Man 2 nadmašiti prodaju prve nedelje God of War Ragnarok igre, koji je dostigao impresivnih 5,1 milion primeraka. Važno je napomenuti da je Spider-Man 2 ekskluziva za PS5 konzolu, što je ograničilo potencijalnu platformu za prodaju u poređenju sa Ragnarokom koji je bio dostupan na više platformi.

Marvels Spider-Man 2

Sony se nada da će prodaja ove igre podstaći porast prodaje same PS5 konzole. Sa zapanjujućom grafikom, emotivnom pričom i besprekornim gameplay-om, Marvel’s Spider-Man 2 je definitivno jedna od igara koju ne smeš propustiti ako poseduješ PlayStation 5 konzolu. Uživaj u avanturi kao Piter i Majls i doživi pravu snagu PlayStation 5 hardvera u punom sjaju!

Poruči svoj primerak već danas!

Pogledaj ponudu

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.