Spider-Man 2 nam stiže ovog oktobra!

Spider-Man 2 nam stiže ovog oktobra!
9. jun 2023. 103 pregleda

Spider-Man 2 nam stiže ovog oktobra!

Nedavno smo dobili informacije da ćemo ove godine moći da zaigramo i najnovijeg Spider-Man-a, a sada napokon znamo da ćemo to moći da uradimo ovog oktobra!

Spider-Man 2 će izaći za PlayStation 5 20. oktobra, a do tada imaš vremena da igraš prethodni naslov ako ga nisi igrao!

Radosnu vest objavio je Insomniac-ov kreativni direktor igre, Brajan Intihar, tokom događaja Sumer Game Fest 2023. Još jedna zanimljiva sitnica koju je Intihar otkrio je da Venom neće biti Eddie Brock u igri. Umesto toga, druga osoba je bila tema Venom simbiota u Spider-Man 2 i kreativni direktor je pozvao fanove da igraju igru kako bi otkrili ko je Venom.

Spider-Man 2

Znali smo da će Spider-Man 2 stići ove jeseni, a već neko vreme se šuškalo da će dugo očekivani nastavak stići u septembru, ali kako je Insomniac potvrdio, nastavak će stići ovog oktobra. Kao što je objavljeno prošle nedelje, Spider-Man 2 će mešati tamniji ton sa svetlijim trenucima. "Oni rade sjajan posao", rekao je Intihar u nedavnom intervjuu. „Ali, to je veoma, veoma teško, ipak je to ono što dugujemo igračima. To dugujemo njima, da pronađemo ravnotežu između ovih mračnih tema sa Simbiotom i Kravenom i Venomom, a možda i drugima.“

Spider-Man 2 se pokreće globalno za PS5 20. oktobra - istog meseca kada i Assassin's Creed Mirage, Alan Vake 2, Alone in the Dark i Lords of the Fallen. Mesec dana pre toga nas očekuje Starfield i Mortal Kombat 1.

Polako su počele pripreme za najnoviji Spider-Man naslov, a na tebi je da pratiš naš sajt, kako bi mogao da poručiš svoj primerak na vreme!

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.