LEGO Red Dead Redemption - Gejmerska fantazija postaje stvarnost?

LEGO Red Dead Redemption - Gejmerska fantazija postaje stvarnost?
24. oktobar 2023. 103 pregleda

LEGO Red Dead Redemption - Gejmerska fantazija postaje stvarnost?

Gejming svet je oduvek bio sklonošću da se spoji sa stvarnim svetom na različite načine, a jedan od najslađih primera ovoga je transformacija omiljenih video igara u LEGO setove. Kad se sretnu dva takva sveta, rezultat je često spektakularan. Upravo je to slučaj sa LEGO verzijom jedne od omiljenih franšiza mnogih igrača – Red Dead Redemption.

LEGO Red Dead Redemption

Zamisli trenutak kada tvoj omiljeni kauboj, Arthur Morgan, gleda u tebe sa svojim malim LEGO licem, sa bradom nacrtanom farbom i ozbiljnim izrazom lica. Čarobno, zar ne? Ova impresivna LEGO verzija Red Dead Redemptiona je delo posvećenog fana po imenu Candid-Revenue-3326 sa Reddita, čije je umetničko delo odmah privuklo pažnju gejmerske zajednice. Nakon što je Candid-Revenue-3326 podelio svoje remek-delo, gejmeri su odmah počeli zahtevati od LEGO kompanije da ovo fan-made remek-delo pretvore u stvarnost. I iskreno, ko ne bi želeo da ima Arthur-a, Dutch-a, John-a i, najvažnije, Rufus-a, u LEGO verziji? To bi bila savršena kombinacija - LEGO čiode bi letile naokolo, Dutch bi nas terao da skupljamo još više, a svaka smrt bi rezultirala prskanjem LEGO čioda kao konfete, umanjivajući tugu zbog svakog oproštaja.

LEGO Red Dead Redemption

Ali da li je ova fantastična ideja moguća u stvarnom svetu? Pa, teoretski, sve je moguće. Međutim, pretvaranje ove zamisli u stvarnost zahtevalo bi dogovor između Take-Two, Rockstar, i LEGO kompanije. Iako možda nikada nećemo videti Arthur-a, Dutch-a, John-a i Rufus-a u svojoj punoj LEGO slavi onako kako je Bog zamislio, ipak možemo biti srećni znajući da nam stiže LEGO verzija Animal Crossing-a 2024. Godine. Iako je to svet daleko od kauboja koji se bore u divljini, ipak je to mala iskra nade koju možemo zadržati u svojim srcima. Ko zna, možda jednog dana LEGO Red Dead Redemption postane stvarnost, a do tada, možemo samo sanjariti o LEGO avanturama na Divljem Zapadu.

Prati naš blog za više informacija!

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.