Marvel's Spider-Man 2 - Zavisnost i borba protiv negativaca u Njujorku - Šta nas očekuje?

Marvel's Spider-Man 2 - Zavisnost i borba protiv negativaca u Njujorku - Šta nas očekuje?
18. septembar 2023. 108 pregleda

Marvel's Spider-Man 2 - Zavisnost i borba protiv negativaca u Njujorku - Šta nas očekuje?

Novi gejmplej trejler za igru Marvels Spider-Man 2 oduševio je sve zaljubljenike u igre i stripove. Sony je tokom svoje State of Play prezentacije, koja je emitovana 14. septembra, objavio najnoviji pogled na igru koja će biti PlayStation 5 ekskluziva, a koja se smatra direktnim nastavkom popularnog Marvelovog Spider-Man-a iz 2018. godine i trećim delom u serijalu koji uključuje i Spider-Man: Miles Morales iz 2020. godine.

Marvel's Spider-Man 2

U ovom svežem gejmplej trejleru, dobili smo uvid u to kako funkcioniše unapređeni sistem napretka u igri, kao i kako ćemo moći gotovo trenutno prelaziti između likova Milesa Moralesa i Petera Parkera zahvaljujući brzom SSD disku PlayStation 5 konzole. Igra će takođe sadržati više od 65 odela i preko 200 različitih načina da ih nosite putem novog sistema za stilizaciju odela. Iz Insomniac Games-a su naveli da odela koja se pojavljuju u igri, su inspirisana Spider-Man odelima koje je nosio u stripovima, filmovima, TV serijama i još mnogo toga.

Na svom majskom Showcase događaju, PlayStation je objavio 12 minuta gejmplej snimaka kojim su potvrdili da će Spider-Man 2 nastaviti sa klasičnim elementima serijala - ljuljanje sa paukovom mrežom između zgrada u realistično gusto naseljenom Njujorku i suočavanje sa mnoštvom negativaca. U ovom nadolazećem nastavku, igrači će moći da kontrolišu kako Petera Parkera, Spider-Mana, koji dobija nove sposobnosti dok nosi svoje crno simbiotsko odelo, tako i Milesa Moralesa. Pomoći ćeš ovim Spider-Menovima da rade ono što najbolje znaju - suočavanje sa očiglednim negativcima poput lovačkog majstora Kravena i tečnog vanzemaljca Venoma.

Marvel's Spider-Man 2

"Tema zavisnosti je zastupljena u igri," rekao je Intihar u junskom intervjuu za Eurogamer, "posebno zbog simbiota. Ne želim previše da otkrivam o tome kako se to odražava na priču," nastavio je, "ali želimo da to tretiramo veoma ozbiljno. Radi se o istraživanju tema zavisnosti, kako one mogu uticati na ličnost pojedinca, kako mogu uticati na ljude oko njega i videćete da to ne utiče samo na Petera samog, već i na ljude koji su mu bliski. Videćete kako se to odvija tokom igre."

Moći ćeš sam da proceniš koliko je uspešno izvedeno sve to kada Marvel's Spider-Man 2 igra izađe za PlayStation 5 konzoli 20. oktobra. Ne propusti priliku da uđeš u svet superheroja i doživiš akciju kakvu do sada nisi video! Poruči svoj primerak na vreme!

Pogledaj ponudu

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.