Spremite se za jesen, jer nam stiže Marvel Spider-Man 2!

Spider-Man 2
15. decembar 2022. 420 pregleda

Spremite se za jesen, jer nam stiže Marvel Spider-Man 2!

Insomniac Games je nedavno potvrdio da možemo da očekujemo novog Spider-Man-a na jesen!

Konačno smo dobili informacije da nam stiže novi Spider-Man 2. Nastavak blokbaster igre od studija Insomniac Games će se pojaviti tokom jeseni 2023. godine. Za sada još nemamo potvrđen datum, ali s obzirom da znamo kakva igra nas očekuje, strpljivo ćemo čekati više informacija!

„Kakva je ovo bila godina za PlayStation! Čestitamo svima na uspešnoj 2022… i evo da sledeća godina bude jednako uzbudljiva, nastavljamo da pripremamo Marvelovog Spider-Man-a 2 za izdavanje sledeće jeseni.” - Bryan Intihar, kreativni direktor Insomniac Games studija

Igra se takođe pojavila i u PlayStation radnji, što je dodatno podstaklo glasine o navodnoj najavi igre. Sada fanovi Spider-Man-a mogu da odahnu i mogu da se raduju povratku u Njujork!

Spider-Man 2

Marvelov Spider-Man 2 će sigurno biti primetno poboljšanje u odnosu na svog prethodnika. Pošto će igra biti ekskluzivna za PlayStation 5, sigurno će iskoristiti snagu najnovije Sony mašine i pružiti najbolje vizuelne efekte. Štaviše, Piter Parker i Miles Morales će biti istaknuti u igri kao protagonisti. Moguće je da će čak igrači moći da prelaze između ova dva Spider-Mana, ali na nama je da sačekamo i vidimo šta nam se sprema. Kako stoje stvari, u igrici se čini da je Venom glavni negativac. Ali, Spider-Man ima mnogo neprijatelja tako da možemo očekivati da će se pojaviti više.

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.