Venom se budi - Pogledaj novi trejler za Marvel's Spider-Man 2!

Venom se budi - Pogledaj novi trejler za Marvel's Spider-Man 2!
21. jul 2023. 64 pregleda

Venom se budi - Pogledaj novi trejler za Marvel's Spider-Man 2!

Marvelov "Spider-Man 2" je igra koja je već unapred privukla pažnju svih ljubitelja Marvel sveta. Na ovogodišnjem San Diego Comic-Con događaju, Insomniac Games nam je otkrio još detalja o igri, uključujući i zapanjujući trejler koji nam je otkrio nove detalje o Venom-u.

U novom trejleru smo saznali da će naši junaci, Peter Parker i Miles Morales, biti na vrhuncu svojih superherojskih moći, ali će se suočiti s velikim izazovima u svojim privatnim životima. Miles pokušava da pronađe vreme da napiše esej za fakultet, ali neprestano odlaže posao zbog svojih dužnosti kao Spajdermena. S druge strane, Peter se suočava s problemima oko otplaćivanja kredita za tetkinu kuću, koju ne želi prodati jer mu previše znači. Obojica se bore da pronađu ravnotežu između svojih obaveza, a situaciju dodatno komplikuje povratak J. J. Jamesona koji pokušava da očisti redakciju "Bugle" novina. Naši junaci se nalaze na prekretnici, suočavajući se sa neizvesnom budućnošću i teškim odlukama koje ih očekuju. Kada Kravenovi lovac stignu u grad, pokreće se misterija o njihovom prisustvu i o tome koga i šta zapravo traže. Međutim, kako Spajdermeni i MJ produbljuju istraživanje Kravenovih motiva, simbiot pretnja počinje da ugrožava Marvelov New York i sve i svakoga do koga im je stalo.

Marvel Spider-Man 2

U prethodnom trejleru smo videli da novi crni kostim utiče na Peterovu ličnost i daje mu nove, moćne sposobnosti. U novom trejleru takođe vidimo kako te moći utiču na njegove odnose s Milesom, MJ i Harryjem. Ovo stvara dodatne probleme s obzirom na to da Miles gleda na Petera kao na svog mentora, dok se i dalje bori s gubitkom oca. Takođe, trejler nam otkriva da ćemo se ponovno susresti s Mister Negative likom, što dodatno komplikuje situaciju.

Insomniac Games je otkrio i nove mogućnosti za borbu u igri. Naši junaci će biti opremljeni novim načinima borbe. Peter će dobiti Spider-Ruke i simbiotske moći, dok će Miles koristiti dve vrste bioelektričnog Venoma u svakoj borbi. Kada se ove sposobnosti kombinuju sa svim novim Spider-Gadgetima kao što je Web Grabber, otvara se prostor za uzbudljive kombinacije i akrobatske borbe. Osim toga, Marvelov New York će biti proširen kako bi uključivao kvartove poput Brooklyna i Queensa, a Coney Island će biti uveden u igru kao novo područje za istraživanje. Nova tehnika letenja pod nazivom "Web Wings" će omogućiti igračima da još brže istražuju grad i stvaraju novo iskustvo tokom igranja.

Marvel Spider-Man 2

Jedan od najuzbudljivijih trenutaka na panelu bio je otkrivanje Venom-a i detalji o njemu. Iako će izgled i neke sposobnosti ovog ikoničnog lika biti prepoznatljivi za fanove, ovo će biti jedinstvena priča o Venom-u koju će igrači moći da se užive u oktobru. Venom je dobio svoj glas od strane sjajnog glumca Tony Todd, a dizajniran je sa kombinacijom elemenata iz stripova i filmova. Takođe, njegove moćne tentakule će dodati novu dimenziju igri i dodatno pojačati tenziju tokom borbi.

Kako bi proslavili izlazak igre, Insomniac Games je u saradnji s Marvel Games i Mondo-om napravio novi plakat i vinilnu verziju muzike iz igre, sa posebnim dizajnom inspirisanim Venom-om. Ova posebna izdanja će biti dostupna za pre-order određenog datuma, a igra će biti puštena 1. septembra, sa pre-order bonusima za sve koji su naručili igru ranije.

Nešto što nas je svakako lepo obradovalo je i dolazak limitiranog izdanja konzole, uključujući i DualSense bežičnig kontrolera sa specijalnim dizajnom.

Ovaj spektakularni nastavak Marvelovog Spider-Man-a će zasigurno pružiti nezaboravno iskustvo i obradovati sve fanove ovog legendarnog superheroja. Očekuj igru punu akcije, tenzije i uzbudljive priče, i ne zaboravi da je njen izlazak zakazan za 20. oktobar! Poruči svoj primerak na vreme!

Pogledaj ponudu

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.