Marvel’s Spider-Man 2 - Oživljavanje Lizarda u VRHUNSKOM izdanju!

Marvel’s Spider-Man 2 - Oživljavanje Lizarda u VRHUNSKOM izdanju!
15. oktobar 2023. 89 pregleda

Marvel’s Spider-Man 2 - Oživljavanje Lizarda u VRHUNSKOM izdanju!

Insomniac Games je odlučio da nas oduševi svojim jedinstvenim pristupom Lizardu u nadolazećoj igri Marvel’s Spider-Man 2, koja stiže na PlayStation 5 konzolama 20. oktobra. Ova igra će ti omogućiti da doživiš Spider-Man univerzum na potpuno nov način, sa spektakularnim animacijama, neviđenom grafikom i prepoznatljivim negativcima!

Marvel’s Spider-Man 2

U Marvel’s Spider-Man 2, Lizard se pojavljuje u dva različita oblika - klasični Lizard sa laboratorijskim mantilom i pantalonama, ali i Insomniac-ova verzija koja je brža, jača, veća i zelenija u svakom smislu. Njegov izgled je pažljivo razrađen - od sjajne kože koja podseća na pravu ljuskavost, pa do očiju koje reaguju na svetlo. Tim stručnjaka je koristio posebne tehnike kako bi simulirao realistično pomeranje mišića prilikom svakog pokreta, čineći Lizarda jednim od najimpresivnijih negativaca koje ćemo ikada sresti u Spider-Man svetu. Zanimljivo je pratiti kako je Insomniac Games stvorio ovu zlokobnu figuru. Uz pomoć PlayStation 5 konzole, detalji su dovedeni do savršenstva - od oštrih zuba Venom-a do reptilne kože Lizarda. Osim toga, Lizard je dobio i sposobnost da menja svoj izgled, bacajući svoje kožno ogrtačje, što će biti zaista fascinantno iskustvo.

Marvel’s Spider-Man 2

Pored toga, razvojni tim je pažljivo proučio kako pravi gušteri izgledaju i kreću se kako bi dobili realističan osećaj. Njegovo ponašanje je kombinacija gracioznosti i snage, prilagođeno tako da zadrži suštinsku suštinu Lizarda iz stripova, ali sa dodatnom dozom zastrašujuće divlje energije. Spremi se da se suočiš sa Lizardom i drugim legendarnim negativcima, kao što su Kraven i Venom, u Marvel’s Spider-Man 2. Očekuje te nezaboravna avantura, ispunjena akcijom i napetim momentima.

Ne propusti priliku da budeš deo ovog spektakla! Marvel’s Spider-Man 2 stiže 20. oktobra na tvoju PlayStation 5 konzolu, spremna da te odvede u svet heroja i zlikovaca kao nikada pre. Poruči svoj primerak na vreme!

Pogledaj ponudu

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.