Dobili smo gameplay za igru Marvel’s Spider-Man 2!

Dobili smo gameplay za igru Marvel’s Spider-Man 2!
27. maj 2023. 185 pregleda

Dobili smo gameplay za igru Marvel’s Spider-Man 2!

Oduševljeni smo što ti konačno možemo pokazati prvu igru Marvelovog Spider-Man-a 2, sledećeg izdanja Sony originalne Marvel's Spider-Man franšize, koja će biti lansirana na jesen 2023. Vreme je da pogledaš gameplay!

Veliki lov počinje

Kao što su mnogi oštrouhi fanovi Spajdija primetili u trejleru za najavu 2021, Kraven the Hunter se pojavljuje kao zlikovac. Ova verzija se prvi put pojavljuje u Marvelovom Spider-Man 2 naslovu i on je u potrazi za ravnopravnim. Između početka Kravenovog velikog lova i potpuno nove pretnje Simbiota za Zemlju-1048, naši heroji se spremaju za posao. Kravenovi lovci, nova neprijateljska frakcija, u potrazi su za dr Kurtom Konorsom, poznatim kao Lizard, a na Piter-u je da ga zaustavi. Počinjemo u Konorsovom domu preko East River-a u Queens-u, jednoj od potpuno novih oblasti koje se mogu igrati i istraživati u najnovijem Marvel’s Spider-Man 2 naslovu.

Simbolika

Kroz podrumska vrata se probija Piter Parker, naš originalni Spider-Man u ovoj priči, kome nije potrebno predstavljanje. Ovog puta, on će nositi veoma poželjno, kultno i omileno crno odelo i spreman je za svaku borbu! Pored svog fenomenalnog izgleda, naš heroj ima još par trikova u rukavu. Nije nam strano da Spider-Man lupa glavama, ali ovog puta stiže mnogo agresivniji, a udarci mnogo jači.

Marvel’s Spider-Man 2

Superpopularno odelo može izazvati strah u skoro svakom ko se suoči sa njim, ali Kraven nije bilo ko i njegovi visoko obučeni lovci se ne plaše tuče. Ne brini! Nove borbene sposobnosti mogu da neutrališu nove tvrdoglave protivnike uz malo finoće. Uzvrati agresivnim pariranjem da bi dobio prednost ili baci mrežu da bi prebacio neprijatelje između nakovnja i tvrđeg mesta. Takođe, možeš aktivirati klasično izbegavanje da bi se izvukao iz opasnosti - ali nemoj se previše udobno osećati; neki napadi se ne mogu jednostavno izbeći i biće potrebno pariranje da bi ih pravilno izbegao! Možda je vreme da se polako pripremaš za novi naslov..

Marvel’s Spider-Man 2

Marvel’s Spider-Man 2

Marvel’s Spider-Man 2

Više Miles-a po satu

Kad smo kod toga, ovaj nastavak sadrži ne jednog već DVA Spider-heroja koji se mogu igrati, jer se Miles Morales vraća u Marvel’s Spider-Man 2 i ključni je igrač u našoj priči. Brzina je bitna na više načina. Označi Web Wings, koje može da upotrebi bilo koji Spider-Man da se brzo i hitno kreće gradom. Koristi aerotunele između horizonata da bi se kretao žurno i pogledaj mogućnosti SSD-a PS5 konzole dok letite iznad betonske džungle, prolazeći pored svih vrsta automobila, zgrada, ljudi (i golubova). Ako si mislio da je putovanje u prve dve igre uzbudljivo, samo sačekaj dok to ne iskusiš iz prve ruke u Marvel’s Spider-Man 2.

Marvel’s Spider-Man 2

Igraj timski

Radeći zajedno, oba Spider-Man-a moraju da progone Lizard-a i da se bore protiv lovaca. Na njihovu nesreću, Kraven je dobro opremljen, a tu spadaju čamci, vazdušni transporteri i oružje. Veliki lov se nastavlja duž East River-a, jedne od novih oblasti kroz koje možeš da prođeš u Marvel’s Spider-Man 2 naslovu, a akcija je teška - Miles rastavlja vozila za sobom, dok Piter Parker vodi poteru izdaleka.

Igru očekujemo na jesen ove godine, a na tebi je da kreneš polako sa pripremama!

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.