Metal Gear Solid - Master Collection Vol. 1 - Povratak u zlatno doba gejminga!

Metal Gear Solid - Master Collection Vol. 1 - Povratak u zlatno doba gejminga!
25. oktobar 2023. 102 pregleda

Metal Gear Solid - Master Collection Vol. 1 - Povratak u zlatno doba gejminga!

Dugo čekani povratak u svet Solid Snake-a je konačno stigao uz Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1, konzolnu kolekciju koja je ponovo osvežila klasike koje smo toliko voleli. Ovaj paket igara je kao tura kroz istoriju gaminga, vraćajući nas u dane kada su avanture Solid Snake-a bile inovativne i revolucionarne!

Metal Gear Solid - Master Collection Vol. 1

U vreme kada su platformeri poput Super Mario 64 i Crash Bandicoot dominirali, Metal Gear Solid je izmenio industriju kada se prvi put pojavio na PS1 konzoli 1998. godine. Ova kolekcija je kao vremeplov koji nas vraća u te magične trenutke. Ako si ikada želeo da zaviriš u svet Hideo Kojimine omiljene stealth akcione serije, Master Collection Vol. 1 je pravo mesto za tebe. Kolekcija donosi sve što je potrebno da se uroniš u serijal. Metal Gear, verzije za MSX i NES (1987), Snake's Revenge: Metal Gear 2 za NES (1990), Metal Gear 2: Solid Snake za MSX2 (1990), Metal Gear Solid za PS1 (1998), Metal Gear Solid: VR Missions za PS1 (1999), Metal Gear Solid 2: Substance za PS2 (2001) i Metal Gear Solid 3: Snake Eater za PS2 (2004) - sve su tu. Osim toga, dobijaš i Masterbook vodiče za svaku MGS igru, kao i motion comic grafičke adaptacije za MGS i MGS2. Takođe, tu su i digitalni scenariji za svaku Metal Gear Solid igru.

Metal Gear Solid - Master Collection Vol. 1

Dok ove igre ne podržavaju 4K rezoluciju, svaki naslov u kolekciji izgleda oštrije na PlayStation 5 konzoli, sa 1080p rezolucijom. Prva Metal Gear Solid igra radi na stalnih 30 FPS, dok MGS2 i MGS3 stabilno rade na 60 FPS. Ova blaga vizuelna nadogradnja čini akcione trenutke igre lakšim za praćenje, posebno fluidne CQC borbe u MGS3 koje sada izgledaju još zadovoljavajuće. Serijal Metal Gear Solid je poznat po dugim filmskim sekvencama i ponekad zbunjujućoj radnji. U Master Collection Vol. 1 su uključene Masterbook knjige koje su informativni i dobro organizovani rezimei intrikantne priče ikoničnih likova franšize. Svaki vodič pruža ključne delove priče, profile likova i mnoge tajne za svaku Metal Gear Solid igru, čak i za veterane koji su možda propustili nešto važno. Igrači mogu takođe uživati u scenarijima svake igre, digitalnim stripovima i svakoj igri na različitim jezicima.  Iako su neki elementi izostavljeni, Master Collection Vol. 1 je i dalje odličan način za nove igrače da se upuste u serijal. Međutim, za fanove koji već imaju pristup 2011 MGS: HD Collection, MGS1 i njegovim VR Misijama, ova kolekcija nudi malo novog. Ipak, sadrži najbolje verzije igara koje su do sada izdate i odličan je način da se pripremiš za neizbežni drugi deo kolekcije.

Metal Gear Solid - Master Collection Vol. 1

Konami je stvorio izuzetnu priliku za nove igrače da se upuste u svet Metal Gear Solid serijala, uz dodatak mnogih ekstra sadržaja i tri popularna nastavka. Master Collection Vol. 1 je sada najbolji način da igraš ono što mnogi smatraju najboljim akcionim igrama ikada napravljenom. Ovaj izvor znanja i sadržaja u kolekciji sigurno će zainteresovati fanove franšize koji žele da igraju ove igre na novoj hardverskoj platformi. Ipak, Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1 će najverovatnije pomoći novim generacijama da se upoznaju sa Solid Snake-om i uzbudljivom akcionom epopejom Hideo Kojime.

Poruči svoj primerak već danas!

Pogledaj ponudu

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.